NOLE MU PRVI KOMŠIJA: Depardje iskeširao 600.000 evra za stan u Tivtu!
Foto: Tanjug, Marina Lopicic

Pazario luksuzni stan

NOLE MU PRVI KOMŠIJA: Depardje iskeširao 600.000 evra za stan u Tivtu!

Pop kultura -
Glumac je želeo da uloži novac u neku nekretninu u Crnoj Gori, a kada je čuo da postoji slobodan stan u Novakovoj zgradi bio je oduševljen, bez razmišljanja ga je kaparisao

Žerard Depardje iskeširao je šesto hiljada evra kako bi kupio stan u luci Porto Montenegro u Tivtu, i samim tim postao prvi komšija Novaka Đokovića.

Francuski glumac pre desetak dana boravio je u Crnoj Gori kako bi primio crnogorsko državljanstvo i pasoš, a tu posetu iskoristio je i da bi pazario luksuzni stan.

"Depardje je bio smešten u tivatskom Portu i oduševio se kada je video koliko je kompleks lepo uređen. Svakako je želeo da uloži novac u neku nekretninu u Crnoj Gori, a kada je čuo da postoji slobodan stan u Novakovoj zgradi bio je oduševljen. Nakon što je video dupleks od skoro dvesta kvadrata, bez razmišljanja ga je kaparisao", govori dobro obavešten izvor i dodaje."Stan koji je Depardje kupio nalazi se tačno ispod Novakovog penthausa. Stan poseduje dve spavaće sobe, veliku terasu sa pogledom na more, dve gostinske sobe, kao i veliki dnevni boravak. Ovaj luksuzni stan poseduje i privatni lift, kao i teretanu. Na krovu zgrade nalazi se i veliki bazen koji imaju pravo da koriste svi stanodavci", završava priču izvor.

Foto Tanjug
Foto Tanjug

Posle kupovine angažovao je arhitekte kako bi kompletno opremio stan, što će ga papreno koštati. Ono što je takođe interesantno je činjenica da kvadratni metar u ovoj zgradi iznosi tri i po hiljade evra, a slobodnih stanova više nema.

Portparol ove kompanije nije želeo da otkrije detalje ove kupovine. "To je poslovna tajna. Pominjemo samo imena onih koji nam “daju odobrenje” za tako nešto", rekao je Danilo Kalezić.

Poznati glumac će moći da se pohvali da za komšije ima, pored prvog reketa sveta, još i slavnog fudbalera Nemanju Vidića, kao i nekadašnjeg asa Formule 1 Edija Džordana.

Nole merka još jedan stan u novoj zgradiKako se šuška po Portu, Nole bi sledeće godine mogao da kupi stan i u novoj zgradi, koja će imati 48 stanova različitih veličina, supermoderni bazen i teretanu za nove stanare. Njena izgradnja počinje krajem oktobra, a Đoković je imao priliku da vidi kompjutersku animaciju i oduševljen je. Ideja je da zameni postojeći uz doplatu, budući da će se stanovi u ovoj zgradi kretati od 330.000 - 2.200.000 evra.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track