Ljubavnik tužio Travoltu zbog klevete

Džontra

Ljubavnik tužio Travoltu zbog klevete

Stil -
Holivudskog glumca tužio je Robert Randolf koji je napisao knjigu o svojim, navodnim, seksualnim susretima sa zvezdom filmova "Brilijantin" i "Petparačke priče

LOS ANĐELES - Holivudskog glumca Džona Travoltu tužio je za klevetu muškarac koji je napisao knjigu o svojim, navodnim, seksualnim susretima sa zvezdom filmova "Brilijantin" i "Petparačke priče".

Robert Randolf iz Los Anđelesa tvrdi da su Travolta i njegov advokat, koga je takođe tužio, širili neistine o njegovom mentalnom zdravlju 2010. godine kako bi odvratili kupce od njegove knjige.

Za sada se ne zna koliko novca Randolf traži. Travoltin advokat Martin Singer rekao je da je Randolfova tužba "apsurdna" i da je zasnovana na privatnom pismu vlasniku trač bloga, koje je zakonom zaštićeno, prenosi Rojters.

"Nameravamo da tužimo advokate zbog zlonamernog gonjenja nakon štgo sud odbaci ovu neosnovanu tužbu", naveo je Singer u saopštenju. Randolfova knjiga "You"ll Never Spa in This Town Again" (Nikada više nećeš ići u spa centar u ovom gradu) objavljena je 2012. godine, tri meseca pre nego što su dvojica neimenovanih masera podnela tužbe za seksualno zlostavljanje protiv glumca.

Travoltin portparol je te tužbe nazvao "fikcijom", a maseri su ubrzo odustali od tužbi.

Travolta (58) oženjen je glumicom Keli Preston od 1991. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track