MALO JE FALILO DA JEDAN TAKMIČAR OBORI REKORD POTERE! Tragač mu nije ostao dužan: Od mene nema aplauza, to je 800.000 dinara!
Foto: Printscreen/Youtube

za dlaku

MALO JE FALILO DA JEDAN TAKMIČAR OBORI REKORD POTERE! Tragač mu nije ostao dužan: Od mene nema aplauza, to je 800.000 dinara!

Zanimljivosti -

Epizode kviza "Potera" su krenule jako ove godine. Ništa manje zanimljiva nije bila ni poslednja epizoda.

Emisija je bila zanimljiva što zbog samih takmičara i njihove izuzetne energije, što zbog poslednjeg i najmlađeg tragača koji je ispustio neverovatnu priliku da obori rekord kviza.

Potera, kviz Potera
foto: Printscreen/Youtube

Takmičari su pobedili tragača i kućama odneli 630.000 dinara, a mogli su možda da ostvare rekordnu sumu, samo da je jedan od takmičara prihvatio da se bori za sumu od 800.000 dinara, a zajednička kasa bi tada bila čak 1.350.000 dinara.

Potera, kviz Potera
foto: Printscreen/Youtube

Četiri takmičara, Katarina, Dimitrije, Božidar i Nikola su se hrabro borili, ali Katarina je išla una veću sumu jer "došla sam da se igram", ali i pored pozitivnog stava i širokog osmeha, nije imala sreće sa pitanjima, pa je tragač Milorad Milinković stigao te nije uspela da osvoji 600.000 dinara. Nikola je bio najveseliji takmičar sa svojim upadicama i jakom menergojom koja se bidela tokom cele epizode.

Potera, kviz Potera
foto: Printscreen/Youtube

Božidar je osvojio najvišu sumu večeri i pokazao neverovatno znanje, a znanimljivo je da za svoju dušu gradi kontrabase, a takmičar pre njega njega svira bas u jednom beogradskom bendu.

U završnu igru, ušli su njih trojica, a upravo je Dimitrije bio onaj koji je mogao da ostvari rekordnu sumu u kvizu "Potera". Tragač mu je ponudio neverovatnih 800.000 dinara što se nikada do sada nije desilo u kvizu koji se emituje na RTS.

"Kad biste to i osvojili, to bi bio rekord rekorda", rekao je Jovan Memedoviću Dimitrju, dok se on dvoumio oko cifre.

Potera, kviz Potera
foto: Printscreen/Youtube

Iako mu je ta cifra delovala primamljivo, on se ipak odlučio za manju, od 80. 000 dinara, dok je u kasi do tog trenutka bilo 550.00 dinara.

"Drugi put ću doći, pa ću ići na veću.", glasila je rečenica koju je Dimitrije izgovrio i pored nagovaranja Jovana Memedovića i Milorada Milinkovića da ide na gornju cifru. On je odbranio svoj iznos, nakon čega su on Božidar i Nikola ušli u završnu igru, sa kasom u kojoj se nalazilo 630. 000 dinara.

Tom prilikom Jovan Memedović ga je opet "pecnuo" za 800.000 dinara, što je i sam tragač, Milinković učinio.

"Od mene ne dobijete aplauz, mogli ste 800.000 da napravite rekord apsolutni, svih "Potera", rekao je on.

U finalnoj igri, njih trojica su odmakli 21 korak, što se ispostavilo kao previše težak zadatak za Milinkovića koji je došao do 17 koraka.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:08

POSLE RAZVODA SE POKUPIO I OTIŠAO TAMO: Evo kako izgleda BROD Lazara Ristovskog na kome boravi nakon KRAHA BRAKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track