ZA LAVA JE S*KS CIRKUS, BIK VOLI MARATONSKE SESIJE, A RAK JE ROMANTIČAN: Evo kakav je koji horoskopski znak u krevetu
Foto: Profimedia

ŠTA KAŽU ZVEZDE

ZA LAVA JE S*KS CIRKUS, BIK VOLI MARATONSKE SESIJE, A RAK JE ROMANTIČAN: Evo kakav je koji horoskopski znak u krevetu

Zanimljivosti -

Seks svi vole. To je osnovna ljudska želja. Što se tiče horoskopa, svaki znak ima drugačiji način na koji voli seks. Zavođenje, hemija i privlačnost - sve je povezano s načinom na koji igramo igru ​​seksa i ljubavi. Budimo znatiželjni i pogledajmo kako se koji znak znoji ispod pokrivača.

Ovan

Pod vladavinom vatrenog Marsa, Ovnovi imaju visok seksualni nagon i ne boje se da uskoče u vrelu akciju. Njihov intenzivan libido dovodi do toga da im treba mnogo seksa - bilo povremeno, bilo u vezi. Međutim, kada je u pitanju uzbuđenje, ne treba im ljubav - sve što im treba je strast i hemija. Seks s Ovnom je brz, vrlo energičan i atletski. Od svih horoskopskih znakova, oni najviše vole seks "na brzaka" sve dok ima iskri. Takođe, budući da mogu da budu jako asertivni i agresivni, često se ne boje da preuzmu vođstvo, piše NYP.

ljubav, par, seks
foto: Profimedia

Bik

Bikovi su duboko romantični. Oni su požudni. Aktiviraju im se sva čula tokom seksualnih iskustava. Preferiraju duge maratonske sesije bez potrebe za žurbom. Cela igra zavođenja, predigra i snošaj su Bikovima daleko važniji od samog brzog orgazma. Budući da imaju tako duboke izvore strasti, mogu da imaju izuzetno intenzivna seksualna iskustva. Ovaj horoskopski znak preferira monogamiju, intimnost i doslednost sa svojim partnerima, a sklon je i da uživa ​​u maženju.

Blizanci

Poput vihora, Blizanci vole spontan, impulsivan i avanturistički seks. Takođe uživaju u eksperimentisanju i svestranosti u seksualnom životu. Bez obzira na to da li su samci ili u vezi, potrebni su im začini i iznenađenje u odnosim. Takođe, mogu biti posebno intelektualni kada je u pitanju seks, obično se upuštaju u zezanciju kako bi zaveli partnera, kao što mogu biti i vrlo glasni tokom polnog odnosa. Osećaj nestašnosti donosi Blizancima uzbuđenje za kojim žude.

Ljubavni Par, Zena
foto: Shutterstock

Rak

Emotivni i osetljivi, Rakovi vole seks u kojem osećaju povezanost i sigurnost s partnerom. Iako im možda treba malo vremena da se otvore, oni daju prednost osećanjima nad požudnim potrebama. To je razlog zašto Rak žudi za seksualnim iskustvima koja su ispunjena poverenjem, iskrenošću i integritetom, a ne usputnim dobacivanjem. Izrazito senzualni, favoruju doslednost i monogamiju. Intimnost i ranjivost dve su im najvažnije komponente u erotskim iskustvima, kao i to da sa svojim partnerom podele "sveti" trenutak. Posebno su darežljivi prema svojim ​​ljubavnicima, željni su da im ugode i zbliže se kroz strastveni odnos.

Lav

Vatreni Lav voli seks kao da je cirkus - a oni su glavni događaj. Lavovi žive za strast koju im donosi lov. Kao romantičari, vole povezanost, ali kada je u pitanju akcija, "vruća" zezancija sa seksi partnerom im prija sve dok je žestoka i intenzivna. Premda svom zadovoljstvu daju veći prioritet u odnosu na bilo koga drugog, nakon što Lav pronađe nekoga ko zna da pogodi njihovu slatku tačku, takođe će rado promeniti dinamiku i zadovoljiti drugoga. Seks je znojan i žestok, baš kako oni to vole. Međutim, često uživaju u senzualnim aspektima vođenja ljubavi, posebno u masaži i milovanju.

seks, ljubav
foto: Profimedia

Devica

Device su posebno senzualne i privržene kada je u pitanju seks. Poštovanje međusobnih granica takođe je važno za ovaj horoskopski znak, jer oni često nisu tip koji će uskočiti u vrelinu trenutka, a da prethodno ne veruju nekome. Iako se u početku mogu predstavljati drugačije, takođe su prilično požudni s nekim kome istinski veruju i do koga im je stalo. Takođe su darežljivi, vole da ugode svom partneru i jako su ponosni na to. Visoko intelektualni, mogu da uđu i u verbalno i u intelektualno zavođenje. Međutim, budući da ih privlače neobične stvari, Device su često otvorene za igračke i eksperimentisanje s nekim koga cene.

Vaga

Izražajne i strastvene, Vage žive za povezanost sa svojim partnerom. Kao jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, žude za erotskim iskustvima s nekim ko ih razume. U predanim vezama, često vole da menjaju uloge između dominantnosti i pokornosti. Međutim, u povremenim odnosima, Vage cene poštovanje i često koriste šarm da zavedu druge. Uživaju u duhovitosti, komunikaciji i smehu u svojim seksualnim iskustvima, donoseći dijalog i raspravu u spavaću sobu.

seks
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpije su poznate kao "seksualni znak". Duboko su strastvene, erotične i privlačne. Kao jedan od najintenzivnijih znakova, ovi ljudi žude za iskustvima koja njihovu seksualnost gura do krajnjih granica. Oni žude za jedinstvom na psihološkom i fizičkom nivou, koji njih i njihovog partnera stavlja u potpuno nov prostor. Cene duboku emocionalnu povezanost u svojim lutanjima, ali u suštini ne zahtevaju predanost. Umesto toga, radije koriste seks kao oblik moći za posedovanjem drugih i otkrivanjem nezaboravnih iskustava za sebe.

Strelac

Strelac je ekspanzivan i spontan kada je u pitanju seks. Ovaj horoskopski znak je posebno pohotan i avanturistički nastrojen. Neprestano su gladni novih iskustava, s gotovo nezasitnim apetitom za iznenađenjima. Često vole da je seks ležeran i redovan, ne bojeći se istraživanja novih opcija, položaja i tipova ljudi. Zbog toga se često nazivaju "neženjama Zodijaka", bežeći od predanosti kako bi ostvarili što više različitih osvajanja. Što je seks inventivniji i živahniji, Strelac će biti srećniji. Zapravo, čim seks postane dosadan, Strelac ide dalje.

par, krevet, seks, veza
foto: Profimedia

Jarac

Jarci su vrlo senzualni kada je u pitanju seks. Nisu baš tako eksperimentalni kao drugi, daju prednost praktičnosti, doslednosti i poznatosti nad avanturističkim porivom. Međutim, ovaj znak jedan je od požudnijih. Gladuju za strastvenošću s nekim ko će se pokoriti njima i njihovim željama, posebno zato što moraju da budu sigurni da će svaki put ispasti onako kako se njima sviđa. U seksu su često vrlo privrženi i zahtevaju poverenje.

Vodolija

Vodolije vole seks koji "razmišlja izvan okvira". Često imaju intelektualan pristup seksualnim iskustvima. To ih može dovesti do analize i istraživanja velikog broja različitih stilova, partnera ili situacija. S jedne strane, to može navesti neke Vodolije da preferiraju netradicionalni seks ili partnerstvo. Za ove ljude, seks je istraživanje ljudskog uma i psihologije. Zbog ove emocionalne perspektive, oni su slobodni da istražuju ​jedinstvene alate, položaje i uloge koje drugi horoskopski znakovi nikada ne bi mogli da zamisle ni kao mogućnost.

par, brak, krevet, seks, muž i žena, ljubav
foto: Profimedia

Ribe

Ribe su sanjivi romantičari. To znači da često žude za seksualnim iskustvima koja im podižu raspoloženje. Oni su posebno senzualni, emocionalni i osetljivi, otkrivajući da im poverenje i ranjivost može pomoći da postignu svoje najveće tačke u ekstazi. Najveća erotska senzacija za Ribe je kada oseti da se nalazi u situaciji u kojoj se približava drugoj polovini na duhovnom nivou. Zbog toga su njihova seksualna iskustva često nežnija i intimnija.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

07:19

Astrolog u programu uživo otkrila šta srpske političare čeka u 2022. godini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track