EVO KAKO SE UZIMA BAKŠIŠ NA SRPSKOJ SVADBI: Snimak ODUVAO i zapalio mreže, svi se drže za stomak i umiru od smeha! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

urnebesno

EVO KAKO SE UZIMA BAKŠIŠ NA SRPSKOJ SVADBI: Snimak ODUVAO i zapalio mreže, svi se drže za stomak i umiru od smeha! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Na društvenim mrežama se pojavio snimak pevača kao uzima bakšiš na domaćoj svadbi. Sve to ne bi bilo nimalo čudno, jer pevači pevaju i zabavljaju, gosti daju novac i svi se lepo provode.

Međutim, ono što je oduševilo i nasmejalo korisnike društvenih mreža je pevač koji je ne prekida pesmu dok mu mlada daje novac, ali se zahvaljuje u ritmu "hvala lepo, hvalaaa lepoooo, hvala najlepše" što je kod svih izazvalo opšti smeh.

Na kraju klipa se kamera okreće ka momku koji bukvalno pada na pod od smeha.Ispostaviće se da momak koji pada na pod od smeha je zapravo pevač koji se zahvaljivao na snimku.

Video je na TikTok postavio Aca Stojković kome u opisu na profilu piše da je klavijaturista, pa nagađamo da je u pitanju njegov kolega. Svakako, samo je pitanje trenutka kada će "hval lepo, hvala najlepše" ući u sleng mladih.

Snimak ima preko 720.000 pregleda i oko 45.000 lajkova na TikToku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Svadba Đokovića drugi dan, pogledajte sav taj raskoš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track