ODRASLA JE SA ŠESTORO BRAĆE I SESTARA, A SA 22 GODINE RODILA 2 DECE: Ona je žena sa NAJSEKSEPILNIJIM SELFIJIMA NA SVETU... A tek kad je vidite CELU (VIDEO)
Foto: Pritnscreeen/Instagram

ŠOK

ODRASLA JE SA ŠESTORO BRAĆE I SESTARA, A SA 22 GODINE RODILA 2 DECE: Ona je žena sa NAJSEKSEPILNIJIM SELFIJIMA NA SVETU... A tek kad je vidite CELU (VIDEO)

Žena -

Savremeno doba donelo je sa sobom različite novotarije, a između ostalog već nekoliko godina unazad postoji i takmičenje za najseksepilnije selfi fotografije, koje je samo jedno u nizu onizh vezano za društvene mreže.

Ove godine pobednik je 24-godišnja Tami Hemebrou iz Australije. Lepa plavuša je fitnes guru, a na Instagramu je prativiše od devet miliona ljudi, no da ova brojka nije samo puka slučajnost i sreća, dokaz je i to što je "pokupila" i nagradu za najboljeg influensera Australije u organizaciji kultnog magazina "Cosmopolitan".

Ona je, takođe, nagrađena i za svoju liniju sportske odeće "Saski Collection" kojoj je dala ime po svojoj ćerkici. Tami ima i sina Volfa, a ona je detalje trudnoće javno delila sa pratiocima, kao i proces povratka tela u formu nakon porođaja.

Mlada Australijanka je dobila decu u vanbračnoj zajednici sa svojim privatnim trenerom, ali je par stavio tačku na svoj odnos.

"Uspeh nije došao preko noći", istakla je ova zgodna cica, uz opasku da većina misli da je sve u njenom životu došlo bez muke, što je daleko od istine.

Tami je u više navrata istakla da je u tinejdžerskim godinama imala niz loših navika - pušila je, hranila se nezdravo, pila je, koristila narkotike, malo je spavala, ali i da ju je sve to podstaklo da sada insistira na zdravom načinu životu. Zanimljivo je i da je odrasla u vuišečalnoj porodici sa četiri sestre i dva brata, a da je veliki deo mladosti provela u Maleziji i Švajcarskoj, kako bi otkrila život drugačiji od onog u Australiji.

Dovoljno je da pogledate njen Instagram profil i da shvatite da titula dame sa najseksi selfijima svakako nije nezaslužena!

Kurir.rs/Žena/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track