SASTANAK JE TEKAO SAVRŠENO I SVE JE VODILO KA KREVETU, DOK NIJE UOČIO JEDAN DETALJ: Zgrozio se zbog nečeg što nisam ni primećivala
Foto: Profimedia

ŠOK

SASTANAK JE TEKAO SAVRŠENO I SVE JE VODILO KA KREVETU, DOK NIJE UOČIO JEDAN DETALJ: Zgrozio se zbog nečeg što nisam ni primećivala

Žena -

Devojka je ostala u šoku kada je njen, do tada idiličan sastanak propao zbog jednog detalja na koji pre nikada nije obraćala pažnju. Ona je na Redditu pitala da li je možda problem u njoj.

"Sinoć sam otišla na drugi sastanak s dečkom. Malo smo razgovarali i prvi sastanak je prošao jako dobro, pa sam se radovala drugom da vidim kuda stvari idu. U početku je sve krenulo super. Večerali smo u dobrom restoranu, dobro popričali i onda smo se vratili kod mene", počinje devojka svoju priču.

"Sedeli smo jedno pored drugog na mom kauču, gledali smo seriju i onda mi je rekao da stavim noge u njegovo krilo", opisuje i ističe kako u tome nije bilo ništa neobično jer je za vreme večere pričala kako je bila cele nedelje na nogama zbog posla i kako je stopala malo bole.

veza, par, muško-žensko prijateljstvo, sastanak, dejt
foto: Profimedia

"Rekao je da želi da mi izmasira stopala. Sigurno neću odbiti masažu stopala...", prisetila se.

Objašnjavajući da je ponosna na to kako joj stopala izgledaju, devojka je nastavila:

"Uvek imam nokte obojene lepim bojama i mislim da imam prilično pristojna stopala. Nema čukljeva, nema čudnih noktiju, nema problema, nema gljivica. Nikad nisam bila zabrinuta zbog svojih stopala...sve do sinoć".

Susret je postao čudan kada je muškarac primetio dlake na njenim nožnim prstima:

par, veza, sastanak, dejt, ljubav
foto: Profimedia

"Imam par svetlih, tankih dlačica na nožnim prstima i iz nekog razloga to mu je bilo super odvratno. To je svetla dlaka, jedva se vidi (nevidljivo je iz daljine), ali pretpostavljam da ga je to odbilo jer je pitao zašto nisam obrijala nožne prste i ostala sam zatečena", priča ona.

Neću ga više videti, a sve zbog nekoliko dlačica

"Odmah je prestao da mi trlja stopala i promrmljao da je nehigijenski i pomalo odvratno što nisam obrijala prste kao što sam obrijala noge, a ja sam rekla da mi to jednostavno nije palo na pamet. Ne smeta mi i jedva se vidi. Očito perem noge i održavam ih čistim", kaže.

Nakon neprijatne razmene, ubrzo su se razišli, na veliku frustraciju deovjke koja je smatrala da je muškarčeva reakcija bila preterana.

par, veza, sastanak, dejt
foto: Profimedia

"Primetila sam neprijatnu tišinu i pokvareno raspoloženje. Nakon što smo oboje sedeli u tišini neko vrijeme, promrmljao je nešto o tome da mora rano da ustane, a ja sam rekla 'da, mislim da je vreme da završimo noć'. Neću ga više videti! Potencijalno dobar sastanak upropašćen zbog dlake na prstima?!", kaže.

Stotine ljudi se oglasilo u komentarima ispod objavi na Redditu kako bi kritizikovali muškarca jer se žalio na ženina stopala. Jedan je rekao:

"To je ludak. Smatraj to blagoslovom, izbegla si metak", dok je drugi dodao "Samo muško derište koje ne zna osnove o ljudskom telu. Uobičajeno".

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track