OŽENIO SE BLIZNAKINJAMA, PA PROŽIVLJAVA PAKAO! Htele da se udaju za ISTOG ČOVEKA, on prihvatio, sad se GORKO KAJE, a evo zbog čega
Foto: Shutterstock

sada se suočava sa kaznom

OŽENIO SE BLIZNAKINJAMA, PA PROŽIVLJAVA PAKAO! Htele da se udaju za ISTOG ČOVEKA, on prihvatio, sad se GORKO KAJE, a evo zbog čega

Žena -

Indijski mediji trenutno bruje o mladoženji i mladama, sestrama bliznakinjama. Zaklele su se da se nikad neće razdvojiti i tako su odlučile da se udaju za istog čoveka, pa se Atul Avtade oženio Pinki i Rinki, ni ne sluteći šta će onda uslediti.

Imali su veliku podršku svojih porodica. Svi su se složili da se ovaj neobičan brak sklopi, ali vlasti su odlučile da kazne tek oženjenog Avtadea. Novopečeni mladoženja će se krivično goniti zbog poligamije, a ova bračna zajednica neće biti zakonski priznata.

Pinki i Rinki su 36-godišnje inženjerke informatike, koje su se sa svojim izabranikom zbližile nakon što se njihova majka teško razbolela. Preselile su kod nje i od izvesnog Avtadea pozajmljivale automobil. Svakog dana vozile su majku na lečenje i od prijateljstva razvila se "trostruka" ljubav.

S obzirom na to da su se zaklele da nikada neće živeti jedna bez druge, bile su oduševljene saznanjem da Avtade želi da se oženi obema. I dok strani mediji bruje o njima, oni se trude da uživaju u ljubavi.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

02:05

POBEDNIK PRVOG X FAKTORA ZA KURIR TV OTVORIO DUŠU: Povukao sam se iz medija da bi spasio brak ALI SE IPAK DESILO OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track