KAKO IZDRŽATI CELU NOĆ NA ŠTIKLAMA: Popularna manekenka otkrila u čemu je trik
Foto: Profimedija

Saveti

KAKO IZDRŽATI CELU NOĆ NA ŠTIKLAMA: Popularna manekenka otkrila u čemu je trik

Žena -
Kendal Džener je postala jedna od najtraženijih manekenki današnjice, pa je jako često prinuđena da nosi vrtoglavo visoke potpetice i u njima stoji često i satima.

Zato njen savet kada je u pitanju ovakva vrsta obuće zaiste zlata vredi!

Mlada manekenka je nedavno sa javnošću podelila svoj trik koji joj pomaže da izdrži ceo dan ili noć na visokim štiklama.Zapravo u njenom triku i nema neke velike tajne. Trik je u tome da konstantno menjate nogu na koju se oslanjate kako biste bar na kratko odmarale onu drugu. Najgora stvar koju svojim stopalima možete da priuštite jeste da stojite na visokim štiklama. Tako stopala trpe konstantni pritisak i mnogo će vas brže zaboleti. Ključ je da ih konstantno pomerate i držite noge aktivnim. Krv će cirkulisati, a napor će se prebacivati s noge na nogu i tako vam olakšati dan ili noć na štiklama.Takođe, kako Kendal napominje kvalitet obuće je od ključnog značaja.

Ne možete od jaftinih nekvalitetnih cipela ili sandala na štiklu očekivati da budu udobne, mada često i one skupe omanu kada je ova tema u pitanju. Budite pažljive kad birate obuću i obratite pažnju na ljučne faktore kada je udobnost u pitanju.

Foto Facebook
Foto Facebook

(mogujatosama.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track