SRCE DA VAM PUKNE: Otac (44) na samrti ostavio video-savete za ćerku (4)!
Foto: Dejli Mejl

Potresno

SRCE DA VAM PUKNE: Otac (44) na samrti ostavio video-savete za ćerku (4)!

Život -
Rekao sam joj da ne žuri da se uda i da putuje i upozna svet pre nego što se uda

Tuga!Jan Pret (44) iz Velike Britanije boluje od veoma teške bolesti atrofije mišića i, svestan da mu nije ostalo godinu dana života i da neće gledati svoju ćerku Džordžunu (4) kako raste, odlučio je da zajedno sa svojom suprugom Ketrin snima videa na kojem će davati savete svojoj mezimici.

Kratki videi sadrže savete kako treba da se odnosi prema novcu, kako treba da se ponaša prema momcima, kao i kako da prevaziđe teške emotivne trenutke... On i njegova supruga žele da njihova malecka ima lepa sećanja iz detinjstva. Jedno od njegovih najvećih strahova nije smrt nego da li će ga se njegova ćerka sećati i da li će znati ko je on, pa je odlučio da joj i da poneki savet.

Jan je baš nedavno vodio "neverovatan i strašan razgovor" sa svojom ćetkicom o momcima. Takvu vrstu razovora mnogi očevi izbegavaju, ali je Jan odlučio da mora s njom da razgovara o tome.

"Rekao sam joj da se ne veže za prvu osobu u koju se zaljubi jer će on verovatno biti šarmantan, ali neće biti čovek za koga će se udati. Rekao sam joj i da ne žuri da se uda. Njena majka Ketrin i ja smo videli mogo toga i poputovali pre nego što smo stali na ludi kamen. Zasita je važno da doživi nešto od života pre nego što se uda", posavetovao je svoju ćerkicu 44-godišnji računovođa.

"Otkrio sam joj da će njeno srce biti nekoliko puta slomljno i da će znati kada naiđe onaj pravi. Rekao sam joj da me ne interesuje čime će se baviti njn budući muž, šta je i šta je i da mi je jedino važno da ona bude srećna. Finansiski će biti obezbeđena jer sa se pobrinuo za to. Rekao sam joj da bude sigurna da je voli, a ne da je sa njom zbog njenog novca", jedan je od saveta.

Jan je savetovao i ćerkicu da uvek sluša svoju majku i da joj se poverava, a jedan od najpotresnijih videa jeste onaj na kojoj joj govori koliko je voljena i koliko se obradovao kada je saznao da je dobio devojčicu.

"Kada sam saznao da sam dobio devojčicu, bio sam na sedmom nebu od sreće", ispričao je Jan.

Jan je veoma zabrinut za svoju ćerkicu da je njegova bolest genetska i da bi njegova mezimica mogla da je nasledi i moli doktore da pronađu lek kako bi Džordžina imala bezbrižan život.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track