NEMA IZGOVORA: Laganim treningom kod kuće do tela iz snova
Foto: Shutterstock

Za ove vežbe ne treba vam teretana

NEMA IZGOVORA: Laganim treningom kod kuće do tela iz snova

Život -
Jutarnji rad na tonusu mišića i blago znojenje vratiće vam energiju pomoću koje ćete mnogo lakše ući u novi dan, ali i zategnuti stomak, butine, zadnjicu

Jutro je. Zvoni vam sat i počinjete da se spremate za još jedan radni dan. Dok pripremate kafu i doručak, koji je obavezan obrok, pokušajte da uradite i nekoliko vežbi za koje vam nisu potrebne skupe sprave i teretana. Dovoljno je da znate kako pravilno da ih radite kod kuće.- Nekoliko vežbi za podizanje tonusa mišića i temperature tela dovešće do preznojavanja, a samim tim i izbacivanja toksina iz tela. Od rekvizita je potreban samo par bućica ili, još bolje, tri različita para da biste za svaku vežbu koristili odgovarajuću težinu - objašnjava personalni trener Zoran Pantić.On dodaje da je dobro zagrejati telo pre treninga i istegnuti se posle njega. Trening bi trebalo da traje 15 do 20 minuta. Preporučuje se prijatan tuš nakon toga, a onda ste spremni za nove poslovne zadatke.

Dve varijante treninga:1. Radite vežbu za vežbom bez pauze po 15 ponavljanja. Pauza je na kraju celog kruga. To ponoviti tri puta.2. Drugi način je da se svaka vežba izvodi pojedinačno u tri serije sa po 15 ponavljanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track