ANKETA: Ko večeras napušta Farmu?

ANKETA: Ko večeras napušta Farmu?

Stars -
Njih dve su dan proveli u izolaciji, a većeras ih čeka duel u areni

Duelisti ove nedelje su Vesna Rivas i Gordana Bjelica. Vesna je dobila najveći broj štapića, a Goca je imala najmanje glasova publike.

Njih dve su dan proveli u izolaciji, a većeras ih čeka duel u areni. Ona farmerka koja ima najmanje broj glasova napustiće imanje u Lisoviću.

Goca Božinovska je bila gazda ove nedelje, a ona je izabrala Vesnu i Memu za gazdu, dok su farmeri najviše štapića dali Vesni Rivas, čak 14.

Većina Farmera je pohvalila Memu da je dobar čovek i da je veoma duhovit i zanimljiv. Saška mu je rekla da pripada klanu, i da je zato dala štapić Vesni. Era je rekao da je Memo super farmer, ali da se on nije zakačio sa Vesnom i da se ona setila da mu čestita slavu uz Uskrs.

Zorica je isto nahvalila Memu i rekla da joj se nije svidelo što su se on i Goca dogovorili da on bude sluga jer to nije po pravilima. Stanija je rekla za Vesnu da je napala Filipa bez razloga i pitala se da li je ona luda ili svi ostali. Ljuba je izjavila da je devojka koja vodi intervjue izbacila Vesnu iz kupatila jer prisluškuje intervjue i nazvala je lažovom.

Vesna je rekla da je ovo za nju nije ništa novo i da ona misli da na Farmi postoje 3 ili 4 osobe koje imaju stav. Ona je usput napala Ljubu da dobija informacije iz spoljnjeg sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track