Najnovije vesti

PUBLIKA JE REKLA SVOJE - EVO KO ĆE MORATI DA RIBA CEO BAR Voditeljka saopštila odluku, a OVAKVE SU BILE NJIHOVE REAKCIJE NA ODLUKU
Foto: Kurir televizija

veselo

PUBLIKA JE REKLA SVOJE - EVO KO ĆE MORATI DA RIBA CEO BAR Voditeljka saopštila odluku, a OVAKVE SU BILE NJIHOVE REAKCIJE NA ODLUKU

Bar

Nakon što je Maja Kovačević kao kaznu dobila zadatak da očisti ceo lokal, ali i stan, na red je došlo i da publika odabere najvećeg čistunca u kući, odnosno nekog ko će postati glavni higijeničar za narednih 24 sata.

U novoj epizodi rijalitija Bar voditeljka Jelena Nikolić saopštila je takmičarima rezultate glasanja i otkrila da je izbor "pao" na Slobodana!

Rijaliti Bar, Slobodan Romić
foto: Printscreen Kurir Tv

"Svakako čistim stalno! Apsolutno mi ne pada teško zadatak", rekao je on i ustao da preuzme uniformu.

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Bar
foto: Kurir Televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

S*KSI STRIPTIZ U SPAVAĆOJ SOBI: Golotinja na sve strane (EP16 DEO 2)
29:15

S*KSI STRIPTIZ U SPAVAĆOJ SOBI: Golotinja na sve strane (EP16 DEO 2)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja