SMEDEREVO: Mladić (19) nožem pokušao da ubije taksistu!

Uhapšen u Velikoj Plani

SMEDEREVO: Mladić (19) nožem pokušao da ubije taksistu!

Crna Hronika -
Uhapšeni Mladen S. se tereti da je zamolio taksistu da stane, sa obrazloženjem da mu je pripala muka, a zatim mu nožem zadao udarac u predelu vrata i pobegao u nepoznatom pravcu

SMEDEREVO - Pripadnici Policijske uprave u Smederevu rano jutros su u Velikoj Plani izvršili hapšenje Mladena S. (19) iz Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On je osumnjičen da je u ponedeljak uveče oko 20.40 časova na taksi parkingu u blizini marketa "Roda" u Velikoj Plani angažovao taksistu R.B. iz Velike Plane da ga preveze do obližnjeg sela Radovanje.

U toku vožnje, u trenutku kada su bili van grada, osumnjičeni Mladen je zamolio taksistu da stane, sa obrazloženjem da mu je pripala muka, a zatim mu nožem zadao udarac u predelu vrata i pobegao u nepoznatom pravcu.

Nakon pružene lekarske pomoći u Opštoj bolnici "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci povređenom taksisti su konstatovane teške telesne povrede u vidu otvorene ubodne rane u prednjem delu vrata, ali da mu život nije u opasnosti.

U obavljenom razgovoru sa povređenim taksistom pripadnici policije su nakon dobijenog detaljnog ličnog opisa krenuli u potragu za osumnjičenim.

Nakon nekoliko časova neprestanog rada, tokom noći i ranih jutarnjih sati, osumnjičeni je identifikovan i uhapšen. Nakon policijskog hapšenja, osumnjičeni Mladen je pripadnike policije odveo do mesta (njive), koja se nalazi 50-ak metara od mesta na kome je izvršio navedeno krivčno delo i pokazao gde je odbacio nož, koji je pronađen.

Osumnjičeni Mladen S. će u zakonskom roku biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track