BIVŠI REPREZENTATIVAC GLAVNI OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU NA GORANCA I MMA BORCA? 13 dana bio u bekstvu, evo šta kaže njegov advokat
Foto: Printscreen/Facebook

nove informacije

BIVŠI REPREZENTATIVAC GLAVNI OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU NA GORANCA I MMA BORCA? 13 dana bio u bekstvu, evo šta kaže njegov advokat

Crna Hronika -

Novosađanin Daniel Janjoš koji se tereti za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava glavni je osumnjičeni za učešće u napadu na Gorana Kovačevića Goranca i ubistvo njegovog telohranitelja MMA borca Uroša Stefanovića.

On se u sredu uveče predao policiji, a dan kasnije saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu gde je u prisustvu advokata izneo svoju odbranu.

Prema nezvaničnim informacijama iz tužilaštva, sada je nesporno da je Janjoš bio na mestu incidenta te da je učestvovao u obračunu.

- Tužilaštvo i policija su na osnovu prikupljenih dokaza tokom istrage došli do zaključka da je Janjoš bio na mestu incidenta te je zbog toga za njim raspisana poternica. Svestan činjenice da postoje čvrsti dokazi protiv njega, Janjoš je odlučio da se preda policiji i da sarađuje. Budući da je drugi osumnjičeni za učešće u ovom incidentu Dalibor Bogdanović zvani Boća i dalje u bekstvu, tužilaštvo neće iznositi bilo kakve detalje vezane za istragu koja je i dalje u toku a policija intenzivno radi na pronalaženju begunca i privođenju pravdi – priča naš sagovornik upoznat sa tokom istrage.

Predrag Ćetković, advokat Daniela Janjoša rekao je da se bivši reprezentativac Srbije u streljaštvu dobrovoljno predao policiji.

- Nakon 13 dana od događaja on je odlučio da kaže šta se desilo. Niko ga nije naterao na to, sam je odlučio. Saslušan je kod postupajućeg tužioca, postupak je u toku i više od toga ne mogu da kažem - rekao je kratko advokat osumnjičenog.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track