IZVOR IZ POLICIJE: Marjanovići kao da znaju šta ćemo da ih pitamo!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Istraga o ubistvu pevačice vrti se u krug

IZVOR IZ POLICIJE: Marjanovići kao da znaju šta ćemo da ih pitamo!

Crna Hronika -

Imamo utisak da se do detalja dogovaraju jer svi članovi porodice Marjanović na isti način odgovaraju na postavljena pitanja, kaže naš izvor

BEOGRAD - Policija planira da ponovo ispita sve članove porodice Marjanović, a razlog za ponovna saslušanja su novi dokazi do kojih su inspektori došli tokom istrage o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović, saznaje Kurir.Naš izvor iz istrage kaže da je do sada bio neverovatan nastup svih Marjanovića koji su saslušavani policiji.On tvrdi da su u policiji ubeđeni da Marjanovići na neki način imaju veze sa ubistvom pevačice „Granda“.

Žrtva... Jelena Marjanović
Žrtva... Jelena Marjanović

Neko mora da pukne- Pre dva dana u policiji je bio Miloš Marjanović, dever ubijene pevačice, a ovih dana ponovo ćemo ispitati i ostale članove porodice, ali i još neke osobe za koje sumnjamo da nam do kraja nisu sve rekle o ovom stravičnom zločinu - kaže sagovornik Kurira i dalje navodi:- Neverovatno je koliko se svi oni drže zajedno! Kao da unapred znaju šta ćemo da ih pitamo. Imamo utisak da se oni unapred dogovaraju jer svi Marjanovići na isti način odgovaraju na postavljena pitanja. Ponovo će svi biti ispitani jer smo ovoga puta sigurni da će neko od njih da pukne i da više neće moći da trpi pritiske. Miloš Marjanović je tokom tročasovnog saslušanja bio veoma nervozan. Naša nova saznanja su da je on slagao da je u vreme ubistva bio kod kuće jer su bazne stanice registrovale njegov mobilni na drugom mestu - kaže naš sagovornik.

Sumnjiva od početka... Zorana Marjanović, Jelenina svekrva
Sumnjiva od početka... Zorana Marjanović, Jelenina svekrva

Policija je u međuvremenu došla do novih saznanja, ali još traga za materijalnim dokazom.- Ubistvo je definitivno dobro odrađeno. U planiranju zločina i likvidaciji pevačice učestvovale su osobe koje ne samo da su je poznavale već su joj bile i vrlo bliske. I to je učinjeno iz velike strasti ili mržnje. Pevačica je usmrćena sa devet veoma jakih udaraca i svi udarci su joj naneti otpozadi u glavu - tvrdi izvor Kurira i dodaje:Ubijena na nasipu- Iako se spekulisalo da je likvidirana na drugom mestu, pa doneta na nasip, to nije tačno. Jelena je ubijena nedaleko od mesta na kom je nađeno telo, a to je utvrđeno na osnovu raspršivanja kapljica krvi koje smo pronašli na lišću.Jelena Krsmanović nestala je 2. aprila u borčanskom naselju Crvenka, a dan kasnije je pronađeno njeno telo na nasipu u Borči. Do danas nije pronađen ubica, niti je neko zvanično osumnjičen.

ČinjeniceDEVET UDARACA U GLAVU- Miloš Marjanović lagao da je bio kod kuće- Jelena ubijena sa devet jakih udaraca u glavu tupim predmetom- Ubijena je u blizini mesta na kom je nađeno telo- To je utvrđeno je na osnovu raspršivanja kapljica krvi na lišću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track