PIJANA KOLIMA USMRTILA TROČLANU PORODICU NA AUTO-PUTU: Kada su bolničari prišli da pomognu Amerikanki iz njenih USTA JE JOŠ TEKLO PIVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sramota

PIJANA KOLIMA USMRTILA TROČLANU PORODICU NA AUTO-PUTU: Kada su bolničari prišli da pomognu Amerikanki iz njenih USTA JE JOŠ TEKLO PIVO! (VIDEO)

Planeta -

Iz usta devojke koja je u saobraćajnoj nesreći usmrtila troje još uvek je teklo pivo kada su bolničari došli da joj pomognu.

Policija tvrdi da je 21-godišnja Ebi Majkls je u saobraćajnoj nesreći u Ohaju usmrtila Timija Tompsona (51) i ćerku Tesu, dok je njegova žena Karen (50), preminula kasnije u bolnici Ketering.

Prema izveštaju, Majklsova je napravila polukružno preko ostrva na auto-putu i krenula da vozi u suprotnim smerom trakom koja je predviđena za vozila za hitne slučajeve.

Od jednom je skrenula u srednju traku i posle par sekundi udarila u kola Tomsonovih.

Veruje se da je Majkslova ranije 17. marta bila na proslavi Dana Sv. Patrika, jer je "nosila majicu Svetog Patrika, nekoliko zelenih, plastičnih ogrlica od detelina i imala je privremenu tetovažu na desnom obrazu providne krigle za pivo".

Policajci su u njenoj torbi našli veliku šolju sa logotipom Fajerbol viskija, a oni koji su prvi došli do nje primetili su „penušavu tečnost koja joj je dolazila iz usta“, a kada su omirisali, utvrdili su da je u pitanju pivo.

Kurir.rs/Daily mail Foto: Facebook/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track