Najnovije vesti

UGLEDNI FRANCUSKI HIRURG SILOVAO 250 MALE DECE! Zlostavljao i tek operisane mališane dok su još bili pod anestezijom, a presudio mu dnevnik pun ODVRATNIH DETALJA!
Foto: Profimedia

francuska u šoku!

UGLEDNI FRANCUSKI HIRURG SILOVAO 250 MALE DECE! Zlostavljao i tek operisane mališane dok su još bili pod anestezijom, a presudio mu dnevnik pun ODVRATNIH DETALJA!

Planeta

Žoel le Skuarne (66), čiveni francuski abdominalni hirurg iz bolnice "Žonzak", silovao je 250 devojčica i dečaka, od kojih su mnogi bili stari samo četiri godine, tokom svoje duge i zapažene karijere.

On je 2005. osuđen zbog posedovanja fotografija seksualnog zlostavljanja dece, ali tada je samo bio suspendovan na četiri meseca. Zbog uspešne karijere nisu ga dirali sve do 2017, kada su njegovi zločini počeli previše da bodu oči.

 

Poslednji zločini za koje je optužen je silovanje dve devojčice, stare 4 i 6 godina, navodi Tajms. On je obe optužbe porekao, a njegov advokat je izjavio da je priznao "devijantno ponašanje" sa tim devojčicama.

Međutim, francuska policija je pretražila njegovu kuću i pronašla dnevnik u kojoj je zlikovac detaljno opisivao kako je seksualno zlostavljao bolesne mališane. Ono što dodaje posebno jezivu dimenziju ovom slučaju jeste da je brojne žrtve silovao dok su maleni bili tek operisani, još pod anestezijom. 

"Otvorite taj dnevnik i smesta ga zatvorite, toliko je nenormalno perverzan", kaže Franseska Sata, advokat jedne od žrtava. Na jednom mestu je pisao koliko se iznervirao što su u sobu male devojčice na koju se nameračio došli njeni roditelji, pa je morao da digne ruke.

 

Policijski detektivi uspostavljaju kontakt s jednom po jednom žrtvom i kažu da su mnoge žrtve, sada već mladi ljudi, bile šokirane jer se ne sećaju da su silovane. 

Le Skuarne je priznao da je silovao "neku decu", ali tvrdi da nije to opisivao u dnevniku. Navodno je pisao čistu fikciju.

 

Suđenje se očekuje krajem ove ili početkom 2020. godine.

 

Kurir.rs/Dejli mejl

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...