ŠOK TVRDNJA! BRAKU GEJTSOVIH PRESUDIO MILIJARDER PEDOFIL: Melinda nikada nije oprostila Bilu ovo poznanstvo VIDEO
Foto: Profimedia

bruka

ŠOK TVRDNJA! BRAKU GEJTSOVIH PRESUDIO MILIJARDER PEDOFIL: Melinda nikada nije oprostila Bilu ovo poznanstvo VIDEO

Planeta -

Melinda Gejts rekla je svojim prijateljima da joj je bilo neprijatno kada je prvi put upoznala pokojnog finansijera i osudila seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna, navodi Dejli Bist.

Gejtsova je bila frustrirana zbog veze njenog supruga Bila sa Epstajnom i rekla je prijateljima da ne želi da ima nikakve veze sa poslednjim, izvestila je publikacija pozivajući se na ljude upoznate s tim. Njihovi prijatelji rekli su za Dejli Bist da je Epstajn i dalje proganja.

Vest dolazi nekoliko dana nakon što je par najavio razvod. U ponedeljak je Bil na Tviteru objavio da se on i Gejts razdvajaju nakon 27 godina braka.

Gejts je Epstajna prvi put upoznao sa suprugom u Njujorku 2013. godine, istog dana kada je par dobio nagradu za javnu službu Lasker-Blumberg u hotelu Pjer, navodi Dejli Bist.

Anonimni saradnik u tehnološkoj industriji koji je prisustvovao događajima na kojima je bio i Epstajn rekao je da njenoneodobravanje Epsteina nije iznenađujuće.

"Jednostavno je bio neprijatan momak. Skoro je rekao da se loše ponašao, ne obraćajući pažnju na večeru ... Mogao sam da vidim kako bilo ko, čak i bez sumnji, ne bi želeo da bude oko njega ", opisao je saradnik Epstajna.

Epstein je navodno tvrdio da je poreski savetnik za Majkrosoft, navodi se u članku Njujork Tajmsa iz 2019. godine, iako je portparol kompanije kasnije opovrgnuo tu tvrdnju. Druga priča iz novina iste godine izveštava da je Bil počeo da se sastaje sa Epstajnom 2011. godine i to u više navrata. Epstajn je navodno razgovarao sa Bilom o projektima filantropije i pokušao je da uputi novi dobrotvorni fond Gejts fondaciji i menadžerima JPMorgan-a, navodi Tajms.

"Ako pitate Bila Gejtsa [o Epstajnovom kriminalu], reći će:" Ma, nisam imao pojma da nije dorastao nečemu od najviših moralnih karakteristika. "Ali ozbiljno sam sumnjao u Epstajnom moralni karakter", anonimni saradnik rekao za Dejli Bist.

"Ljudi oko njega [Epstajna] imali su različit spektar onoga što su znali, a šta nisu znali i kako su to racionalizovali", dodao je saradnik.

Bil je kritikovan zbog veze sa Epstajnom nakon hapšenja finansijera u julu 2019. godine, navodi Daili Beast. Epstein je optužen za seksualnu trgovinu i umro je u zatvoru kasnije te godine.

"Upoznao sam ga. Sa njim nisam imao nikakav poslovni odnos ili prijateljstvo ", rekao je Bil u septembru 2019. godine, a citirala je publikacija. "Svaki sastanak na kom sam bio s njim bio je sastanak sa muškarcima. Nikad nisam bio ni na jednoj zabavi ili slično. Nikada nije donirao novac ni za šta što znam ".

Kurir.rs/Entrepreneur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track