"ZELENSKI JE ISTORIJA, OTEO SE KONTROLI!" Branković za Kurir TV: Crveni telefon na relaciji Rusije i SAD-a radi NON-STOP!
Foto: EPA / Sergei Supinsky

poslednji atom snage

"ZELENSKI JE ISTORIJA, OTEO SE KONTROLI!" Branković za Kurir TV: Crveni telefon na relaciji Rusije i SAD-a radi NON-STOP!

Planeta -

Borelj izjavio da će rat Ukrajina-Rusija dugo trajati, možda se pretvori kao sukob Severne i Južne Koreje.

Stoltenberg ocena da za EU dolaze teška vremena, rast cena hrane i energenata; nestanak oružja i jedne i druge strane teme su koje su u razgovoru pokrenuli Branko Branković, dugodišnji diplomata i ambasador i pukovnik Mirčeta Jokanović sa voditeljkom jutarnjeg programa Redakcija.

Redakcija
foto: Kurir tv

Kako je samo jedanput iskorišćena komunikacija SAD i Rusije i to na početku ruskog rata, Branković je izneo svoje viđenje.

02:19

ZELENSKI JE ISTORIJA, AKTIVIRAĆE NUKLEARKU IZ OČAJA?

- Crveni telefon radi non-stop! Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov i ruski ministar odbrane Sergej Šojgu stalno komuniciraju sa SAD, a kada je Lavrov u pitanju govori odlično engleski i ne treba mu prevodilac - rekao je Branković na navode da Rusija i SAD uopšte ne komuniciraju.

Redakcija
foto: Kurir tv

A kako je centar priče i dalje nuklearka i niz ukrajinskih terorističkih napada, u Zaporožju, koje su planirale ukrajinske tajne službe, Jokanović je rekao da je nakon čiste nuklearne eksplozije zemljište iskoristljivo tek posle 10 godina.

- Mala je verovatnoća da se pogodi sam reaktor, ali tamo je pored toga velika količina uranijuma. Dovoljno je da se to pogodi. Vreme poluraspada uranijuma je deset milijardi godina! - rekao je Jokanović.

- Zelenski je gotova stvar. Zelenski je istorija. U jendom momentu se oteo kontroli i bacio onu raketu na Poljsku. Ja se najviše bojim da Zelenski sad u očaju i gubljenju svih mogućih pozicija, da on ne podmetne nešto da ne eksplodira, to će biti gore od Černobilja - rekao je Branković i dodao da EU treba da stavi krst na čelo i razmisli.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track