VOLEO BIH JOŠ JEDNOM DA SLIKAM MELANIJU: Ekskluzivne i dosad neviđene fotke Trampove supruge!
Foto: Profimedia

SAMO ZA KURIR

VOLEO BIH JOŠ JEDNOM DA SLIKAM MELANIJU: Ekskluzivne i dosad neviđene fotke Trampove supruge!

Planeta -

Ponosan Slovenac Stane Jerko pre tačno 30 godina prvi je na ulici spazio lepotu buduće prve dame Amerike i kao porodično blago čuva sve njene fotografije. Jerko: Nije bilo potrebe da se skida jer je seksepil izbijao iz nje i kad je obučena

LJUBLJANA - Melaniju Knavs, sadašnju suprugu američkog predsednika Donalda Trampa, davne 1986. godine ispred Pionirskog doma u Ljubljani spazio je fotograf Stanislav Stane Jerko.Imala je 16 godina i nije mogla da pretpostavi da će Jerkovo oštro oko odrediti njen životni put. Ali on je to znao čim ju je ugledao i odmah joj prišao na ulici i ponudio saradnju. Razmenili su telefone, a na susret je čekao sedam dana. To ju je lansiralo u zvezde modnih pista, a zatim dovelo i do Bele kuće.Ekskluzivne fotografije nove prve dame, koje do sada niko nije video, Jerko je pokazao ekipi Kurira.Škola na prvom mestu- Melaniju sam spazio na ulici. Bila je drugačija od drugih devojaka koje sam dotad video. Odmah sam spazio te njene kose oči. Prišao sam joj i predstavio se. Iznenadila se kad sam joj rekao da želim da je fotografišem. U toku razgovora zaključio sam da joj je škola na prvom mestu. Iako sam želeo da je fotografišem odmah sutradan, javila se tek nakon sedam dana - seća se Jerko.

Pošiljka za Belu kuću

SećanjePOZDRAVITE MI LJILJANUOvaj poznati eksjugoslovenski fotograf imao je jednu želju - da pozdravi i bivšu manekenku iz Srbije Ljiljanu Perović. Ova nekada najpopularnija jugoslovenska manekenka u javnosti je poznata i kao prva žena glumca Irfana Mensura.- Puno mi pozdravite Ljiljanu. Ona je predivna žena. Imao sam sreću da je upoznam i na mene je ostavila jak utisak. Bila je jedinstvena i veoma lepa manekenka - kaže Jerko.

Prvi joj uzeo mereMRŠAVA I PRSATAStane Jerko čuva sve uspomene koje ga vežu za prvu damu Amerike. Prema merama koje joj je uzeo pre tačno 30 godina, Melanija je bila visoka 176,5 centimetara, bila je teška 55 kilograma. Obim grudi joj je bio 85, struka 65 i boka 93. Konfekcijski broj je nosila 38-40, a broj cipela tačno 40.- Imala je idealne mere. Cipele su nam nekad bile problem, pa sam joj predlagao da je u nekim kombinacijama slikam bosu. Nije se bunila - kaže Jerko.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track