Najnovije vesti

BRUTALNO UBIJEN U RESTORANU ZBOG 100 EVRA PAZARA: O ovome priča cela Crna Gora, osumnjičenog policiji predao rođeni otac (VIDEO)
Foto: EPA/Boris Pejović

zločin koji je šokirao cg

BRUTALNO UBIJEN U RESTORANU ZBOG 100 EVRA PAZARA: O ovome priča cela Crna Gora, osumnjičenog policiji predao rođeni otac (VIDEO)

Crna Gora

Danilovgrađanin Zoran Pavićević (56) je ubijen, a njegovo telo pronađeno je 24. novembra u jutarnjim časovima u jednom restoranu u Danilovgradu.

Prema nezvaničnim informacijama, radnica restorana je u objektu zatekla Pavićevića bez znakova života. Odmah je pozvala policiju. Pavićević je u restoranu radio kao čuvar.

Kako prenose pojedini lokalni mediji, sumnja se da je Pavićević ubijen iz koristoljublja, zbog pazara iz kase koji je bio manji od 100 evra.

OSUMNJIČENOG OTAC PREDAO POLICIJI

Službenici policije uhapsili su prekjuče Danilovgrađanina Ivana Đ. (29), kojeg su tražili i zbog ubistva sugrađanina Zorana Pavićevića (56).

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, on je pred zoru došao do svoje kuće, nakon čega je njegov otac pozvao policajce i predao im sina.

Sagovornik Vijesti tvrdi da je Đurović negirao da je ubio Pavićevića i navodno tražio poligrafsko testiranje.

"Tvrdi da je bežao jer su ga policajci tražili i zbog nekih krađa", kazao je izvor lista.

RODITELJIMA REKAO DA ĆE SE PREDATI SUTRADAN

Drugi sagovornik kazao je i da je Đurović dan ranije, kada je iz kuće primetio inspektore, roditeljima rekao da će se predati sutradan, insistirajući da ga traže isključivo zbog krađa.

Iz Uprave policije prekjuče su nezvanično saopštili da sumnjaju da je taj dvadesetdevetogodišnjak, u noći između ponedeljka i utorka, tupim predmetom izudarao Pavićevića u predelu glave, nakon čega je pedesetšetogodišnjak preminuo.

UBIJENI RADNIK BIO IZUZETNO POŠTEN

Majka vlasnika restorana Minja Vujović, rekla je da je stradali Pavićević kod njih radio četiri godine i da je bio izuzetno pošten.

“Jedno izuzetno fino stvorenje, pošteno, nikad problema sa njim nije bilo... On je šećeraš teški, al’ gledao je... da zaradi koji dinar tu pošteno... Pošteno je radio”, rekla je Minja Vujović.

Stric ubijenoga Radislav Pavićević, rekao je da je Zoran bio miran momak i da nikoga nije ugrožavao.

ISTRAGA JE U TOKU

Na dan ubistva, viša državna tužiteljka Tanja Čolan Deretić kazala je da je obaveštena da je jedna osoba lišena života na području opštine Danilovgrad.

“Prijemom obavještenja izašla sam na lice mesta i sa službenicima policije, Forenzičkog centra i u prisustvu sudskog veštaka medicinske struke, izvršila uviđaj. Telo je poslato na obdukciju, izuzeti su s lica mesta određeni tragovi koji će biti predmet veštačenja”, rekla je tada Čolan Deretić.

Tužiteljka je istovremeno najavila da će tokom postupka biti izuzeti svi dokazi koji mogu doprineti utvrđivanju identiteta počinioca dela: “Pa će u tom smislu biti izuzeti i video nadzori sa određenih objekata za koje procenimo da će biti od koristi”.

Kamere se nalaze na brojnim objektima u blizini lokala u kojem se dogodio zločin.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...