VOZ NIJE KRENUO IZ BIZARNOG RAZLOGA: Šibenčanka pošla na posao rano ujutru, ovakvom prevozu se nije nadala!

bruka

VOZ NIJE KRENUO IZ BIZARNOG RAZLOGA: Šibenčanka pošla na posao rano ujutru, ovakvom prevozu se nije nadala!

Hrvatska -

Buđenje pre pet sati ujutro ljudima koji rade u drugom gradu teško pada. Još je teže kada nemaju prevoz do posla. Na svojoj je koži to u utorak osetila jedna Šibenčanka koja svakodnevno putuje vlakom do Perkovića, a potom i do Splita. Naime, voz kojim je trebala poći do Perkovića, a koji inače kreće u 4.53 nije niti krenuo.

"Svako jutro putujem vozom na posao iz Šibenika, a juče sam radila od kuće, imam tu mogućnost. U vlaku smo bile jedna studentica i ja, inače je najviše osam putnika na toj relaciji", rekla je putnica za Šibenski.

Voz kojim je trebala otići na posao nije ni pošao, jer iz nekog razloga kondukter nije došao.

"Ispričavamo se putnicima zbog otkazivanja vozova. Kondukter koji je trebao pratiti ranojutarnje vozove iz osobnih razloga nije došao na smjenu na vreme. S obzirom na to da se vozovi koje je trebao pratiti ne mogu u pustiti u saobraćaj bez konduktera te da ugovorni autobusni prevoznik nije mogao dati autobuse u 60 minuta od predviđenog polaska prvog voza, danas, 31. maja došlo je do otkazivanja jo nekolko vozova.

Ogorčena putnica tvrdi da je linija inače pouzdana, jer do Splita može stići brže od autobusa, a voz je i jeftiniji. Ali, dodaje da se već događalo da voz ne krene jer je mašinovođa zaspao, a jednom zbog teške nesreće vozovi uopšte nisu vozili prema Perkoviću.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track