(VIDEO) NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA U REGIONU: Klepetan kasni 6 dana, Malena ga strpljivo čeka
Foto: Youtube/Printscreen

PRAVA LJUBAV

(VIDEO) NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA U REGIONU: Klepetan kasni 6 dana, Malena ga strpljivo čeka

Hrvatska -
Javnost i dalje čeka srećan kraj jedne od najpoznatijih ljubavnih priča iz Brodskog Varoša.

Roda Malena već danima nestrpljivo čeka njenog ljubljenog koji kasni već šest dana jer je godinama dolazio 24. marta. Ovo je drugi put za 14 godina da njen dragi kasni, a jednom je poranio punih nedelju dana.

U međuvremenu, mladi mužjaci roda posećuju gnezdo Malene, ali ona i dalje strpljivo čeka odabranika svoga srca.

Ljubav i odanost Malene i Klepetana, belih roda koje su već 14 godina u srećnoj vezi, mnogima je prava inspiracija. Klepetan krajem leta odlazi na daleki put prema jugu Afrike, a Malena, koja zbog slomljenog krila više ne može da leti, ostaje u slavonskom naselju i čeka da zima prođe i da joj se njen dragi vrati s 14.000 kilometara dugog putovanja.

Svakog proleća Klepetan se vraća svojoj dragoj koja ga nestrpljivo iščekuje, ništa ne jede danima, gleda u nebo i čeka da dođe njena jača polovina.

Zimi potpunu brigu o Malenoj preuzima Stjepan Vokić, koji je udomio ženku rode i koji uprkos svojim godinama brine da joj bude toplo, da što lakše prebrodi dane do povratka svoje najveće ljubavi i u proleće ponovo svetu podari nove generacije mladih roda.

Ni u proleće, kada sve počinje da cveta u bašti Stjepana i Malene, ova ljubav čoveka i rode ne prestaje, Stjepan zajedno s Malenom iščekuje i strepi oko Klepetanovog povratka.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track