NISAM MOGAO PROTIV SEBE, POKLONIO SAM KARTU: Narodni poslanik objasnio zašto duel Zvezde i Pari Sen Žermena neće gledati na Marakani
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Marina Lopičić

principi

NISAM MOGAO PROTIV SEBE, POKLONIO SAM KARTU: Narodni poslanik objasnio zašto duel Zvezde i Pari Sen Žermena neće gledati na Marakani

Fudbal -

Narodni poslanik sa liste Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, objasnio je zašto ne želi da uživo da gleda utakmicu fudbalske Lige šampiona Crvena zvezda - PSŽ, iako je veliki navijač crveno-belih!

On je poručio da je poklonio svoju kartu.

- Nešto čudno mi se dogodilo, ali protiv sebe nisam mogao. Naime, svoju kartu za utakmicu sa Pari Sen Žermenom sam poklonio. Generalno, uopšte me ne zanima Liga šampiona i to sam primetio još u prvoj utakmici sa Napolijem. Nikakvu emociju nemam vezano za to odvratno bogataško takmičenje.

- Jedino mi je milo što smo kao klub zaradili i finansijski se stabilizovali. Utakmice me ne interesuju. Posebno i zbog činjenice da na te utakmice dođe ogromnim delom antifudbalska publika koju zanima da gleda PSŽ ili Liverpul, a ne Zvezdu. Ja ću da gledam Zvezdu sa Radnikom, Napretkom i sa klubovima kada dolaze na tribine pravi navijači. Ova bogataška takmičenja prezirem da gledam i, eto, poklonio sam kartu - rekao je Đukanović.

Meč poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igra se u utorak od 21 sat.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track