HRABRI BOSANAC GOLORUK UDARIO NA NAORUŽANOG NAPADAČA: Pojavio se dosad neviđeni snimak napada na fudbalere Arsenala u Londonu! Ozil zbrisao, Kolašinac KAO RAMBO (VIDEO)
Foto: Printscreen

ON JE MAŠINA

HRABRI BOSANAC GOLORUK UDARIO NA NAORUŽANOG NAPADAČA: Pojavio se dosad neviđeni snimak napada na fudbalere Arsenala u Londonu! Ozil zbrisao, Kolašinac KAO RAMBO (VIDEO)

Fudbal -

Engleska policija objavila je novi, do sada neviđeni snimak napada pljačkaša na fudbalera Arsenala Seada Kolašinca.

Incident se dogodio 25. jula u Londonu. Dvojica muškaraca zaustavila su se na motoru ispred automobila ispred kog je stajao Kolašinac, a u kome su bili Mesut Ozil i supruge dvojica igrača. Namera napadača bila je da opljačkaju Bosanca i Nemca, to jest da im ukradu ručne satove vredne 200.000 funti.

Kolašinac se nije uplašio čak ni kada ga je napadač nožem ubo u ruku, već je goloruk krenuo na dvojicu maksiranih pljačkaša.

U međuvremenu, Ozil je pobegao džipom u obližnji restoran odakle je pozvao policiju.

Marselj igra dosta promenljivo, dok je Lion posle niza loših rezultata ostvario dve pobede u ligi, i motivisan dolazi večeras (21.00) na Velodrom. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,05, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj - Lion.

Napadač Ešli Smit je nedavno osuđen na deset godina zatvora. Njegov saučesnik Džordan Nortover je, takođe, priznao pred sudom krivicu za učešće u istom krivičnom delu. Njemu će kasnije biti izrečena kazna.

Inače, Ozil i Kolašinac su u Arsenalu postali najbolji prijatelji, a Nemac je pre ovog napada, na pitanje koga bi poveo u rat, kao iz topa odgovorio:

"Kolašinca! On je kao mašina".

I bio je u pravu...

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track