EKSKLUZIVNO! ALEKSANDAR VUČIĆ KAKVOG NISTE ZNALI: Nasekirao sam se kad je ZVEZDA izgubila od IGOKEE, a znam da se DODIK RADOVAO
Foto: Marina Lopičić

EKSKLUZIVNI INTERVJU ALEKSANDAR VUČIĆ

EKSKLUZIVNO! ALEKSANDAR VUČIĆ KAKVOG NISTE ZNALI: Nasekirao sam se kad je ZVEZDA izgubila od IGOKEE, a znam da se DODIK RADOVAO

Košarka -

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u javnim nastupima obično viđamo ozbiljnog i strogog. U novogodišnjem razgovoru za Kurir šef države je pokazao šta se krije iza te "fasade". Nikada otvorenije govorio je o svoje troje dece - kakav odnos ima s najstarijim Danilom, zašto je previše zaštitnički nastrojen prema ćerki Milici i kako se igra s najmlađim Vukanom. Prvi put je govorio o odrastanju s bratom Andrejom i zašto muškarci Vučići nikada ne razgovaraju o emotivnim temama. Otkrio je i čime ume da iznenadi saradnike, šta ga opušta i koje novogodišnje odluke je doneo. Vučić je u intervjuu govorio i o ratu s mafijom, ko ga je prisluškivao godinu i po dana, te šta poručuje novoj crnogorskoj vlasti.

Šta vas lično opušta? Je l' stignete nekad osim čitanja knjiga da odgledate neku seriju, film? Ljubitelj ste fudbala, šta ste poslednje gledali?

Gledam i fudbal i košarku, ali košarku najviše pa onda fudbal. Ali pratim i odbojku, i vaterpolo, i rukomet koliko stignem. Poslednje što sam gledao je nažalost Igokea - Zvezda i 20 razlike za Igokeu. Znao sam da se Dodik raduje, a on je znao da ma koliko da sam sportski primio poraz, da mi nije lako... Tako da sam se baš nasekirao, ali šta da radite, to je sport. I gledao sam fudbal kad god mogu, ali najčešće gledam te reprize na Areni. Dakle, kad ide domaća utakmica, obično ne mogu da gledam u direktnom prenosu već u nekom terminu noćnom kada ima repriza. Kao što sam gledao i vaterpolo kup utakmice od pet ujutru a nekada su bile igrane na Drugom programu RTS-a. A serije i filmove, ja to ništa ne gledam. Retko pogledam neki film, jednom u tri meseca, a serije - nijednu ne gledam. Ništa ne pratim i ništa ne znam što svi normalni ljudi znaju po tom pitanju. Jedino što moram da pratim informativni program svih regionalnih stanica, velikih svetskih kuća - i američkih, i evropskih, i ruskih, i kad god mogu i kineskih. Dakle, osim informativnog programa samo još sport gledam i više ništa drugo gotovo nikada.

CEO INTERVJU MOŽETE PROČITATI U NOVOGODIŠNJEM IZDANJU KURIRA

Naslovna 31.12.2020
foto: Kurir

(Kurir.rs / Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track