DUŠAN LAJOVIĆ OSTAO BEZ PRVOG TROFEJA U KARIJERI: Nadam se da ću uzeti tu titulu jednog dana!
Foto: AP

MASTERS U MONTE KARLU

DUŠAN LAJOVIĆ OSTAO BEZ PRVOG TROFEJA U KARIJERI: Nadam se da ću uzeti tu titulu jednog dana!

Tenis -

Lajović u svom prvom finalu nije priredio novo iznenađenje, kao protiv Davida Gofana, Dominika Tima i Danila Medvedeva, ali bez obzira na to napraviće veliki skok na ATP listi, na 24. mesto sa 28.

Fonjini je bio bolji, sve vreme kontrolisao meč i na kraju stigao do prvog trofeja na turnirima iz serije 1.000.

- Hvala na velikoj podršci fenomenalne publike ovde. Čestitam Fabiju na sjajnoj nedelji i rezultatima, svaka čast i njegovom timu. Možda ćemo imati priliku za revanš - rekao je kroz osmeh Lajović i dodao:

- Hvala svima u mom timu, roditeljima, devojci i nadam se da ćemo uzeti tu titulu jednog dana! Možda ću opet baš ovde igrati još neko finale - zaključio je dobro raspoloženi Duci.

foto: AP

Fonjini je čestitao Lajoviću na "sjajnoj nedelji" i dodao da će vrlo brzo srpski teniser beležiti više sličnih rezultata.

"Duci, bravo za prvo finale. Imaš sjajan tim, ova dva momka (treneri) znaju mene jako dobro. Bilo je jako teško. Neverovatna nedelja, vrlo brzo će doći tvoje vreme", rekao je Fonjini.

Italijan je pohvalio i organizatore turnira, ali i publiku u Monte Karlu.

foto: AP

Uprkos porazu od iskusnijeg tenisera, Lajović je ostvario najveći uspeh u dosadašnji karijeri i zaradio 600 bodova, ali i 484.950 evra.

Masters u Monte Karlu igrao se za nagradni fond od 5.207.405 evra.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track