ŠOKANTNA TVRDNJA PROFESORA ABRAMOVIĆA: Prema horoskopu, Novak je taj! On će biti DUHOVNI VOĐA ZA ČOVEČANSTVO!
Foto: Aleksandar Jovanović, EPA

NOLE IMA MISIJU?!

ŠOKANTNA TVRDNJA PROFESORA ABRAMOVIĆA: Prema horoskopu, Novak je taj! On će biti DUHOVNI VOĐA ZA ČOVEČANSTVO!

Tenis -

Prof. dr Velimir Abramović izneo je šokantnu tvrdnju u vezi sa Novakom Đokovićem i onim šta ga čeka u budućnosti.

Glavna tema ovih dana u svetu tenisa jeste prvi grend slem u narednoj godini i učešće najboljih igrača planete na Australijan Openu. Naime, prema odluci australijskih vlasti svako ko nije vakcinisan neće moći da bude deo teniskog spektakla.

Najbolji teniser sveta i višestruki osvajač titule u Melburnu Novak Đoković nije hteo da otkrije da li se vakcinisao, a pod znakom pitanja je i njegovo učešće na turniru.

Novak Đoković
foto: Shutterstock, Profimedia

I dok ceo svet rapravlja o tome Noletu, prof. dr Velimir Abramović izneo je jednu šokantnu teoriju, a vezana je budućnost srpskog tenisera.

"To je čovek sa misijom, ako pogledate njegov horoskop, a horoskop je empirijska nauka sa najvećim brojem podataka od uvek, jer se 6.000 godina beleže horoskopi vladara i njihov život koji možete da proveravata kroz istorijske činjenice", kaže prof. dr Abramović za "Telegraf", inače jedan od najboljih poznavaoca Tesle i njegovog dela.

Velimir Abramović
foto: Printscreen YouTube

"Prema horoskopu, Novak je taj. Nije sto samo svetski prvak u tenisu, postoji i duhovnost. Njemu je sport samo ulaz u drugi deo života gde će on biti jedan od duhovnih vođa sa čovečanstvo. Deluje preterano, ali evo, videćemo za 10 godina, pa ćemo da pričamo", rekao je Abramović.

Novak Đoković
foto: Profimedia

(Kurir sport/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track