KRISTIJAN SE JAVIO IZ ZATVORA I PROGOVORIO O KARLEUŠI: Da je to radila i sa rođenim suprugom ovo nije smelo da izađe u javnost! A ONDA OTKRIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE ZNAO O JK
Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

bez dlake na jeziku

KRISTIJAN SE JAVIO IZ ZATVORA I PROGOVORIO O KARLEUŠI: Da je to radila i sa rođenim suprugom ovo nije smelo da izađe u javnost! A ONDA OTKRIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE ZNAO O JK

Stars -

O prepisci između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa nema ko nije izneo mišljenje, stav, pokudu, pohvalu...

Tako da i ne čudi da se između ostalog javio i Kristijan Golubović.

"Traži mi novinar izjavu o Jeleni Karleuši. Kaže mi ti sigurno imaš o njoj nešto što niko ne zna", počeo je svoje izlaganje Golubović u snimku na svom zvaničnom Jutjub kanačlu.

- Da u pravu si, Jelenina majka je rođena istog dana kad i moja majka.

Golubović se pita kakvi smo mi to ljudi i društvo...

"...Samo Bog da nas sačuva. Niti poštuje što je mojoj majci tek pre nekoliko dana bila sahrana niti ono dvoje dece od Karleuše... One dve ćerke. Ovih dana me opsedaju pitanjima i o prepiskama Jelene Karleuše. Koliko znam Hirošima i Nagasaki su se dogodili samo jednom i to je nešto ružno, dok ovakvih blam afera imamo bezbroj dnevno. Pa šta imamo tu da komentarišemo posebno. Pogotovu ja koji sam u zatvoru", kaže Golubović.

Ipak, rešio je da ipak iznese svoj stav o celom događaju.

"Da je to radila i sa rođenim suprugom to nikako nije smelo da izađe u javnost i to ne zbog nas nebitnih komentatora već zbog ta dva ženska deteta.

Znam lično bar desetak tih naivno nevinih ženskih osoba koje je trenutno kude ili brane a u svojim telefonima kao i u životima poseduju mnogo gore i žešće akcije", rekao je Golubović i na kraju zaključio:

"Drveni advokati i kritičari dobro čuvajte vaše morale to jest dokaze o vašem poštenju da sutra ne bi i u vašu decu, kada izađu na ulicu ili odu u školu, upirali prst, spominjući i im majke i očeve u najgorem mogućem kontekstu."

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track