OVU TAKMIČARKU ZOVU MUZIČKA AŽDAJA, A MATORI BAKSUZ NIJE ŽELEO DA JOJ DA GLAS: Karleuša pobesnela pa napustila studio Granda! PRAVA DRAMA (FOTO)
Foto: screenshot

poludela

OVU TAKMIČARKU ZOVU MUZIČKA AŽDAJA, A MATORI BAKSUZ NIJE ŽELEO DA JOJ DA GLAS: Karleuša pobesnela pa napustila studio Granda! PRAVA DRAMA (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša maksimalno se založila za svoju kandidatkinju u "Zvezdama Granda", ali Dragan Stojković Bosanac nije prepoznao njen talenat. Diva je besno odreagovala, pa čak i napustila studio pošto Katarina Jovanović nije direktno prošla u peti krug.

"Kakav si ti baksuz matori, ja nemam reči! Ćutala sam celu emisiju i čekala sam samo kad ćeš da za*ereš, a sad si zas*ao do kraja takmičenja, veruj mi da ti ovo neću oprostiti! Ima da vezeš goblene do kraja takmičenja! Pun će zid biti tih goblena! Sram te bilo! Kako je samo mator i bezobrazan. Uvek se nađe jedan matorac koji mora sve da pokvari! Uvek jedan za*ere sve! Kao da sam se kamenom gađala gore", nije se smirivala pevačica, na šta joj joj je kompozitor uzvratio:

foto: Pritnscreen Instagram

"Sram vas bilo što uzimate tu decu, a ništa ih ne naučite. Ćuti, bolje ti je idi tamo i uči da pevaš sa decom", rekao je Bosanac ljutito.

foto: Printscreen YT

"Mator si, idi vezi goblene umesto što ovoj deci kvariš sreću! Sram te bilo!", urlala je Karleuša, da bi potom besno napustila studio.

Na celu priču nadovezala se i Viki Miljković, i to na ivici suza.

"Bolje je da ne komentarišem... Neću... Neću da širimo dalje ovu temu i bolje je da ovde završimo... Ja sam jednom plakala zbog svog kandidata, a sad bih plakala zbog ove devojke, iako nije moj kandidat. Uopšte nije bitno čiji je kandidat. Ja samo govorim za dobrobit ove dece", stavila je tačku na raspravu pevačica. Dok je Katarina nastupala pratioci u bekstejdžu su je zajedno sa voditeljem nazvali "muzičkom aždajom", a s obzirom na "frku" koju je podigla u studiju, takmičarka je opravdala nadimak.

foto: Pritnscreen Instagram

Kurir.rs, Alo/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track