Najnovije vesti

ACA LUKAS SPUSTIO JELENI KARLEUŠI ZBOG CECE KO NIKO DO SAD: Niko neće SR*TI po meni i mojim prijateljima! Branio sam te kada si cvilela ko DAMJANOV ZELENKO kad ti se on us*o u život! FUJ!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Trešće se estrada

ACA LUKAS SPUSTIO JELENI KARLEUŠI ZBOG CECE KO NIKO DO SAD: Niko neće SR*TI po meni i mojim prijateljima! Branio sam te kada si cvilela ko DAMJANOV ZELENKO kad ti se on us*o u život! FUJ!

Stars
16:11h

Aca Lukas upustio se u rat sa donedavnom prijateljicom Jelenom Karleušom koja je na Instagramu brutalno isprozivala Svetlanu Cecu Ražnatović i njenu decu. 

Jelena je prozvala prvo sve koji su došli na rođendansku žurku, a pošto joj je Lukas odbrusio, ponovo se JK oglasila tražeći da joj se Aco izvini i  udarajući najniže na Cecinu ćerku Anastasiju, nazivajući je mutavom zgaženom mačkom. Naime, Karleuša je na društvenoj mreži potkačila biznismena Dragoslava Ilića koji je u Srbiju došao kako bi proslavio rođendan, a odmah joj je na isti način odbrusio Aca Lukas, koji je prisustvovao slavlju. 

foto: Printscreen Instagram, Marina Lopačić

"Izvini, Rusijo što je ova samozvana "genijalka" sebe uporedila sa tobom! Oduvek si bila nerealna i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sređujem u hodu! Tvoja nemoć, i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vređaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali", napisao je u svojoj prepisci Lukas, pa dodao da ne misli da vređa on nju, ali da neće dozvoliti da bilo ko vređa njegove prijatelje. 

"Nemam nameru da te vređam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, stao u tvoju odbranu, kada si, gospođo, sa mozgom od 300 na sat, cvilela kao Damjanov ZELENKO, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom turbo mozgu pa ti se usrao u život!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IZVINI, IZVINI, IZVINI, RUSIJO.... što je ova samozvana“ genijalka“ , sebe uporedila sa TOBOM! Oduvek si bila NEREALNA, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sredjujem u HODU! Tvoja nemoć, i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vredjaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vredjao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da sereš po instagramu, i da sereš stalno po nekome! E VIDIŠ DODJE MOMENAT I ZA KONTRA SMER! Ponavljam, ja tebe nemam nameru da vredjam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, STAO U TVOJU ODBRANU, KADA SI, gospodjo, SA MOZGOM OD 300 na sat, cvilela kao damjanov ZELENKO, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom TURBO MOZGU, PA TI SE USRAO U ŽIVOT...... Znaš već kako! DAKLE, pusti mene, I POČNI DA UPOTREBLJAVAŠ TAJ TVOJ GENIJALNI MOZAK TAKO, DA NE MORAŠ SVAKIH POLA GODINE DA PREŽIVLJAVAŠ TRAUME ZA KOJE SI SAMA KRIVA! I PRESTANI DA VREDJAŠ SVE OKOLO, JER SI ZAISTA SMEŠNA! A BIĆU I KONKRETAN: KADA SAM STAO IZA TEBE U TVOM SRANJU SA VRANJEŠOM, NI CECA NITI BILO KO MI NIJE REKAO NISTA LOŠE, ZATO ŠTO SAM TO URADIO! I JA BIH TO URADIO PONOVO! ALI ĆU TI REĆI I OVO: RUŽNO JE, BEDNO JE, i JADNO JE, VREDJATI DECU, NEČIJU DECU, TAKO RUŽNO I BEZOČNO, KAO ŠTO TI VREDJAŠ CECINU DECU! TREBA DA TE BUDE SRAMOTA! SAD SI SE OPET “razgoropadila” POŠTO MISLIS DA SI JAKA! PA DOBRO “ RUSIJO “ostani u tom ubedjenju, dodaj gas TOM TVOM GENIJALNOM MOZGU, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! UŠLA SI U JEDNOSMERNU! zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A JA ĆU SVOJOM BICIKLOM DA NASTAVIM..... PA MOŽDA OBIDJEM I CELU RUSIJU..... BICIKLOM! O KAKVIM KRIMINALCIMA TI PIŠEŠ I PRIČAŠ, kada ih niko u svom “LJUBAVNOM CV - ju", NEMA VIŠE OD TEBE! Hoćeš da nabrajam... ? Fuj!!!

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Dakle, pusti mene, i počni da upotrebljavaš taj tvoj genijalni mozak tako, da ne moraš svakih pola godine da preživljavaš traume za koje si sama kriva! I prestani da vredjaš sve okolo, jer si zaista smešna! A biću i konkretan: kada sam stao iza tebe u tvom sranju sa vranješom, ni ceca niti bilo ko mi nije rekao nista loše, zato što sam to uradio! I ja bih to uradio ponovo! Ali ću ti reći i ovo: ružno je, bedno je, i jadno je, vredjati decu, nečiju decu, tako ružno i bezočno, kao što ti vredjaš cecinu decu! Treba da te bude sramota! Sad si se opet “razgoropadila” pošto mislis da si jaka! Pa dobro “ rusijo “ostani u tom ubedjenju, dodaj gas tom tvom genijalnom mozgu, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! Ušla si u jednosmernu! Zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A ja ću svojom biciklom da nastavim..... Pa možda obidjem i celu rusiju..... Biciklom! O kakvim kriminalcima ti pišeš i pričaš, kada ih niko u svom “ljubavnom cv - ju", nema više od tebe! Hoćeš da nabrajam... ? Fuj!!!

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...