PEJA REŠIO DA PROGOVORI: Zašto je nekim pevačima naplaćivao gostovanja, zbog čega nikada nije zvao CECU u emisiju, kada se UPLAŠIO ZA SVOJU MUŠKOST, kako je sa tezge doneo skoro 30.000 maraka...
Foto: Nebojša Mandić

bez dlake na jeziku

PEJA REŠIO DA PROGOVORI: Zašto je nekim pevačima naplaćivao gostovanja, zbog čega nikada nije zvao CECU u emisiju, kada se UPLAŠIO ZA SVOJU MUŠKOST, kako je sa tezge doneo skoro 30.000 maraka...

Stars -

Zoran Pejić Peja ponovo je došao u veliku žižu javnosti kada je prihvatio da bude jedan od voditelja rijalitija "Parovi" na TV Happy.

Dodatno je zagolicao javnost svojom izjavom za Kurir u kojoj je rekao da bi Ognjen Amidžić ali i mnogi drugi želeli da budu kao on ali da je on jedina voditeljska zvezda.

Ali Peja je i ranije bio oštar na jeziku. Tako je u emisiji "Press Pretres" na TV Grand otvorio dušu i ispričao i neke stvcari koje se do tada nisu znbale.

A ŠTO NE BI MOGLO

Emisiju sam nasledio od Vojina Vojinovića, to mi je lična karta. Imao sam sreću i volju, sa pevačima sam tezgario, družio se. I to sam posle doneo na TV. Ja sam prvi doveo kafanu na TV. PŠrvi sam sam Šabanom Šauličem i Vericom Šerifović, nju tada niko nije znao... Tada je Šaban došao sa jednom lepom gospođom i pitao da li može da gostuje sa njim.

- A što ne bi moglo, rekoh mu.

Ta emisija je probila sve rejtinge. Kada se završila emisija ja sam se vozio gradom i grad je bio sablasno pust. Nigde nikog nema. Svi su gledali tu emisiju.

Gostovanja u mojoj emisji su se tada i naplaćivala. Pevači koji su bili slabiji morali su da plate da bi gostovali kod mene u emisji. E posle naravno njima skoči cena.

foto: Damir Dervišagić

Verica je preko noći napravila svoje ime. Tu su i Goga Sekulić, Stoja...

Ali bilo je i pevača koji su se upropastili kroz tu moju emisiju. On ne zna koliko ne zna. On meni kaže:

- E čim počne emisija i prođe par pesama ti me pusti da otpevam "Zajdi, zajdi".

To je tada bio fazan dokazivanja, to je bila pesma sa kojom su se dokazivali.

Došlo je par pevača koji su se baš ubili.

- E ako sam dobro otpevao ti me potapši po ramenu, a ako nisam nemoj ništa, kaže mi pevač.

Zamisli da ga ja nisam potapšao po ramenima, meni bi moja emisija propala. Imam moć i da podignem pevača ali i da ga srušim.

O CECI I NADI TOPČAGIĆ

Niko od pevača nije odbio ali nikada u emisiju nisam zvao Cecu. Ne znam zašto... Dobri smo prijatelji ali eto nikad je nisam zvao. Sretali smo se u to vreme. Možda sam se i plašio da me odbije...

foto: Damir Dervišagić

Kada je gostovala Nada Topčagić ta emisija je trajala tri sata. Moram da priznam, mi smo tad i malo popili... A ona je jedini pevač koji kad popije bolje peva. Znaš zašto? Zato što je ona veliki tremaroš.

Popila je par komada, i ona se opustila...

IMAM CENU ISPOD KOJE NE IDEM

Sa 30 godina sam ušao u tu voditeljsku priču. Tada mi ništa nije bilo teško. I tad sam razmišljao da li ja želim da budem spiker... Ali ja sam odlučio da budem budala, da skačem na TV, da pričam viceve, da pijem... Sve da radim ono što do tada niko nije radio.

Moj posao je da budem voditelj na veselju. I ja sam jedini voditelj koga je teško uzeti jer sam skup. Ima voditelja koji su mnogo jeftiniji i oni rade... Ali dobro. Ali ja ne. Ja imam svoju cenu ispod koje ne idem. I tako poštujem sebe. E kad je tako, i kad dođem kod čoveka, pa šta ima da mi bude teško kad mi je platio.

NAJVEĆA SUMA KOJU JE DONEO SA TEZGE

Najveća suma koju sam doneo sa tezge je bilo oko 28.000 maraka. To je bilo sa dve tezge. A najveća novogodišnja cifra za to veče je bila 8.000.

ESTETSKE OPERACIJE

Uradio sam zube i obrve. I farbam se naravno. Ali imao sam problem kad je trebalo da počnem da se farbam. Mislio sam da će moja muškost da kapitulira kad se ofarbam. Ali kad sam se ofarbao i kad su mi rekli da mi super stoji ja sam dobio samopouzdanje.

GOCA BOŽINOVSKA POMEŠALA AERODROME

Evo jedna anegdota za moju kumu. Goca Božinovska je sela u avion u Parizu i letela za Cirih. Brzo je zaspala, a avion se zbog nevremena vratio u Pariz. I ona izlazi iz aviona i kaže - Bože vidi ovaj aerodrom u Cirihu isti ko onaj u Parizu.

Kurir.rs/Priredio: P.L.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track