Najnovije vesti

RASTALI SE POSLE 7 GODINA BRAKA! Anabela i Andrej Atijas zvanično su razvedeni VEĆ 2 NEDELJE?!
Foto: Damir Dervišagić

fanovi u neverici

RASTALI SE POSLE 7 GODINA BRAKA! Anabela i Andrej Atijas zvanično su razvedeni VEĆ 2 NEDELJE?!

Stars

Anabela i Andrej Atijas, prema rečima pevačice, zavnično su se razveli pre dve nedelje. Kako se dalje navodi, razlog zašto su posle sedam godina stavili tačku na brak nije prevara, što je ona i naglasila kada su isplivale Atijasove fotke sa starletom iz Sarajeva. 

 

 

"Razveli smo se zvanično. Svako je krenuo svojim putem mirno, bez skandala. Ne može da bude prevara kada je čovek slobodan, mi nismo objavili na sva zvona da smo se razveli, zašto ja moram da delim svaki deo svoje intime? Želim da demantujem prevaru, on je slobodan čovek. Mi već duži period nismo zajedno", ispričala je Anabela.

 

1 / 2 Foto: Instagram screenshot

 

Sa druge strane, sa ćerkom na scenu u Makedoniji tokom njenog nastupa prvenca izašla je sa velikim ponosom i u potpunosti srećna, te da njoj pruži podršku.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci) on

"Prezadovoljna sam, zaista. Makedonci mene vole i ona je poželela da nastupamo zajedno, ali ja bih volela da ona svoju karijeru gradi, volela bih da se fokusira na sebe", istakla je Anabela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Pevačica je dodala da trenutno nije zaljubljena, a da jeste - smatra da bi to već bilo poznato. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on

"Ja ne volim da krijem svoje emocije, uvek sam transparenta i uvek sam bila iskrena" , zaključila je ona. 

 

Podsetimo, Anabela je više puta tvrdila da njen brak sa Atijasom nikada nije bio idealan, kao i to da su u odnosu imali mnogo problema. Pričalo se da je bilo i fizičkih sukoba, ali pevačica o tome nikada nije želela da detaljiše. Još od kada su uplovili u vezu 2012. godine, javnost je osuđivala Anabelu i Andreja jer je bosanski biznismen tada javno prevario i ostavio svoju trudnu devojku Jasminu Skender i dobio ćerku Blankicu sa Anabelom godinu dana kasnije.

Pevačica i biznismen, iako tek na početku svoje ljubavi, tada su prvi put prolazili kroz turbulentan period.

 

foto: Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Da Anabela voli "žestoke momke", ali i da je Andrej sklon fizičkim sukobima, svedoči i svađa između Anabelinog bivšeg surpuga Gagija Đoganija i Andreja koja se dogodila 2013. godine. Atijas je, naime, čuo da će Gagi gostovati u emisiji na srećnoj televiziji gde je trebalo da iznese niz detalja o svojoj bivšoj supruzi, što je Andrej poželeo da spreči. Gagi ga je, međutim, pozvao na dvoboj na koji je Atijas pristao u želji da verbalno reše nesporazum.

 

Ipak, Andrej je tada prema Gagijevom stanu u Rakovici krenuo u društvu četvorice drugara kako bi se eventualno obezbedio u slučaju da mu je Gagi napravio zasedu. Kada je stigao na zakazano mesto, Atijas je, kako se navodi, poručio Gagiju:

 

"Nemoj da mi pominješ ženu", na šta je Gagi uzvratio: "Slušaj me mali, pljuvaću svoju bivšu kad god budem hteo".

 

Gagi je potom navodno pokušao da udari Andreja, ali ga je promašio, na šta je Atijas uzvratio udarcem u predelu pluća.

 

Gagijeva devojka Milena je tada navodno sedela u autu, smejala se i navijala, a Anabela je bila kod kuće ne znajući šta se dešava.

 

Poslednji u nizu skandala koji je propratio njihov brak dogodio se u septembru prošle godine, kada su se pojavile Anabeline optužbe da je Andrej fizički nasrnuo na nju. Oni su se navodno posvađali zbog psa, a onda je on nju udario, a ona njega izgrebala po licu. Nakon saslušanja, odlučili su da se ne gone sudski već da se pomire.

 

"To da sam je udario je budalaština. Posvađali smo se oko psa i ja sam malo jače vikao", izjavio je Andrej tada za medije.

 

Andrej i Anabela se poslednjih meseci nisu zajedno pojavljivali u javnosti, a Andrej je nedavno izjavio i da ne bi voleo još zajedničke dece sa Anabelom. Tada je pomenuo svog sina Leona kog je dobio sa Jasminom, devojkom koju je trudnu ostavio zbog Anabele.

 

"Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav delio sa nekim, to je prevelika ljubav", rekao je jednom prilikom on Svetu, pa nastavio: "Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri ćerke, tako da ne želim više dece."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...