Najnovije vesti

TOZOVAC OPERISAO GLASNE ŽICE: Dobro se osećam, oporavljam se, uživam i ugađaju mi
Foto: Damir Dervišagić

Oporavak: MUZIČAR IMAO INTERVENCIJU

TOZOVAC OPERISAO GLASNE ŽICE: Dobro se osećam, oporavljam se, uživam i ugađaju mi

Stars

Planovi Predrag Živković završio je na operacionom stolu, a kako kaže, sad je na kućnom lečenju, stanje mu je dobro i već se dogovara o nastupu za Novu godinu

Predrag Živković Tozovac završio je na operacionom stolu! Naš proslavljeni pevač i kompozitor operisao je glasne žice pre manje od mesec dana, a sada se uspešno oporavlja.


Slavni srpski muzičar i u osamdesetim godinama se drži odlično, skoro kao mladić!


Porodica


Tozovac vreme provodi u svom porodičnom domu sa suprugom, koja ga pazi i ne odvaja se od njega. Međutim, nije da Tozovac samo miruje. Kako kaže, već planira nastupe.


- Jeste, tačna vam je informacija, operisao sam glasne žice. To je bilo pre nekih mesec dana. Ne bih da čitaoce opterećujem time. Dobro se osećam, oporavljam se, uživam i ugađaju mi - kaže pevač kroz smeh, ali promuklim glasom.


Na pitanje kad će ponovo moći da zapeva, Tozovac kaže - uskoro. Već ugovara nastupe.


Jedva čeka da zapeva


- Naravno da ću moći da pevam. Evo, dogovaram se o nastupu za Novu godinu. Pevaću u Zemunu u jednom lokalu - pohvalio nam se pevač.


Inače, on je prošle godine rekao da dugo nije nastupao u najluđoj noći, a govorio je i o koncertu.


- Prvo moram u isto vreme kad se rodi misao, da misao proveri moje zdravlje i mentalno i fizičko. I to moje vodolijsko raspoloženje - da li ću se ja veseliti pre, za vreme i posle koncerta, to je moj motiv. Što se tiče pevanja, mogao bih i sada da pevam dva, tri sata. Ja malo pevam, malo pričam, malo šarmiram, malo publika peva i onda lako napravim žurku od nekoliko sati iliti, srpski rečeno, zabavu. Tako da - mogao bih - kazao je on tada.

 


(Kurir.rs / J. Stuparušić / Foto:Damir Dervišagić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...