Najnovije vesti

JA SAM SREMICA! MAJKU I SELO NE SMEM DA OBRUKAM! Ajfonka otvorila vrata stana u kojem živi sa verenikom: Ne planira NI DA MRDNE odavde dok NE RODI DETE!
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

JA SAM SREMICA! MAJKU I SELO NE SMEM DA OBRUKAM! Ajfonka otvorila vrata stana u kojem živi sa verenikom: Ne planira NI DA MRDNE odavde dok NE RODI DETE!

Stars

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, po prvi put je za javnost otvorila vrata stana u kojem živi sa verenikom. Osim toga kako se snalazi u kuhinji, Ajfonka je ovom prilikom pokazala i kako je uredila svoj životni prostor. 

Kako je istakla, drage volje prihvatila je nekoliko feng šui trikova za privlačenje novca i izgleda da se nije prešla što je to uradila. 

"Žaba za pare, sveće za pare... da kucnem u drvo, Bogu hvala bez dinara nikad nisam ostala!" ispričala je Tijana, koja nije prorpustila priliku da potkači jednu zadrugarku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

"Ja nisam kao Iva iz 'Zadruge', ne živim u luksuznom stanu. Ovo je moj srećni dom i ja tu delim prostor sa mojim verenikom. Nama je najlepše na svetu ovde. Iskreno, jednog dana bih volela da živim u kući, pošto sam odrasla na selu u prevelikoj kući i onda sam navikla. Za mene - porodica, dom, puno dece i trče po kući... Moj brat i ja, tako da... za sada smo ovde, dok ne dođe bebica. Nisam trudna!" uzviknula je odmah ona. 

Čim se uđe u stan, veliki plišani medved sa natpisom "Volim te" kao da iščekuje goste. Par, inače, najviše vremena provodi u dnevnom boravku, a Tijana se odlično snalazi u kuhinji. Kad god ima malo vremena, voli da priremi kiflice ili pitu. 

"Sve što spremim ja moram da stavim na Instagram, da se vidi... " našalila se ona, pa objasnila kada i kako priprema hranu: "Dugo sam živela sama i nisam pravila... kako sam s ovim dečkom već dugo godina, kako smo počeli malo da pravimo, nemamo baš mnogo vremena ali to je vikendom. Kad ugrabimo vreme spremimo nešto. Ja sam ipak Sremica i ne smem da brukam Srem i moje selo, moju mamu i babu koje su me učile da kuvam! Najviše volim kiflice i pitu znam dobro da spremam. Rižota, paste..." nabrajala je ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...