Najnovije vesti

PRESPAVALA SAM KOD NJEGA, A NJEGOVA MAJKA POZVALA JE MOJE RODITELJE! Sanja u braku sa fudbalerom, a krije ga od javnosti
Foto: Instagram screenshot

PRESPAVALA SAM KOD NJEGA, A NJEGOVA MAJKA POZVALA JE MOJE RODITELJE! Sanja u braku sa fudbalerom, a krije ga od javnosti

Stars

Pevačica Sanja Đorđević više od dve decenije u braku je sa Pericom, nekadašnjm fudbalerom, sa kojim ima ćerku Ivanu.

Ona je u jednom intervjuu ispričala kako su se ona i njen suprug upoznali.

"Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad", ispričala je Sanja Đorđević jednom prilikom.

foto: Dragana Udovičić

Ona inače izbegava da objavljuje fotografije supruga, ali je početkom ove godine pokazala kako Petar Perica Đorđević izgleda danas.

Inače, osim što je rekla da joj je suprug u početku "bio ružan", ona je istakla i da ga, inače, pušta da radi šta god želi i da ga uopšte ne proverava.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...