NATALIJA I SANI 25 GODINA zajedno

NATALIJA RIBA PLOČICE, SUĐE, KREČI, DOK SANI KUVA! Njihova kuhinja je OAZA, ali ono što drže u SPAVAĆOJ sve će ŠOKIRATI

Stars -

Natalija i Sani su se sa naslednikom i ljubimcem Lakijem skućili u Zemunu, a čim kročite u njihov dom, može se osetiti da se nešto krčka u kuhinji.

Kuhinja je mirisala na domaću hranu, a pevačica je otkrila da je njen suprug naučio da kuva u rijalitiju.

"Kuhinju delimo od Zadruge, tamo je naučio da kuva i sada ne mogu u sopstvenu kuhinju da uđem. Samo mogu da ribam pločice, posuđe... Spasava me, svaki dan imam spremljen ručak i ugojiće me. Taman onih sedam kilograma koliko sam smršala", rekla je Natalija.

Mi???

A post shared by TRIK FX Natalija i Sani???? (@natalijatrikfxofficial) on

"Nataliji uvek kažem da mora da se oseća miris hrane i belog luka. Najviše volim kada smo svi zajedno. Smatram da porodica treba da bude na okupu za vreme ručka i da to ne treba da izgubimo. Sa Dejanom često imamo te prepirke po pitanju njegovog života i smatram da roditelji treba da budu strogi", ističe Sani.

"U našem braku sve funkcioniše kako treba, kako je bilo pre 25 godina. Još uvek je isto, ma i bolje", dodao je.

Spavaća soba Natalije i Sanija je kutak u kojem čuvaju brojne uspomene, od albuma pa do fotografija sa početka karijere.

"Ljudi kaži da mi ne čitamo, a mi svuda imamo knjige. Priznajem da dok Sanija nisam upoznala nijednu knjigu nisam pročitala, sada volim neke opuštajuće, ljubavne" priča pevačica.

U domu Ibraimov je sve pod konac, a Natalija ističe da nekad i preteruje sa spremanjem.

" U „Zadruzi“ nisam imala problem sa higijenom, valjda što to nije moje, ali kad sam nakon četiri i po meseca ušla ovde, sve sam ribala celu noć, do 9 ujutru", kaže pevačica, dok Sani ima poseban suvenir iz rijalitija.

KO ZELI KRECIM PO KUCAMA???

A post shared by TRIK FX Natalija i Sani???? (@natalijatrikfxofficial) on

"Vidite kako se drži novac. Ovo sam doneo u džepovima" priča denser dok nam pokazuje kutiju punu novčanica u apoenima od deset dinara, dok njegova supruga dobacuje: "Da li je moguće da si ovo izneo a da nisi dao meni i svojim prijateljima?!

foto: Kurir

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track