S KIM DA OSTAVIM CECU? Veljko Ražnatović otvorio dušu o svadbi, trudnoj Bogdani, a evo kad planira da se odseli od MAJKE
Foto: Sonja Spasić

ISKRENO

S KIM DA OSTAVIM CECU? Veljko Ražnatović otvorio dušu o svadbi, trudnoj Bogdani, a evo kad planira da se odseli od MAJKE

Stars -

Veljko Ražnatović oženio se Bogdanom Rodić u novembru prošle godine, a pre toga par je saznao da će postati roditelji.

On je sada otkrio kako se oseća povodom "pompe" koja se desila oko njegove svadbe.

foto: Sonja Spasić

"Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je bilo magično. Ja sam se stvarno lepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali žene to doživljavaju drugačije", rekao je Veljko.

Poznato je da će za nekoliko meseci Bogdana i on postati roditelji, Veljko ne krije da jedva čeka da dođe taj dan i otkriva kako se njegova žena ponaša kao trudnica.

foto: Dragana Udovičić

"Tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava legenda, hvala Bogu", rekao je Veljko i otkrio da li priprema proslavu kada se Bogdana porodi:

"Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijteljima, ali daleko od očiju javnosti."

Ražnatovič je otkrio i da li u bliskoj budućnosti planira da se sa suprugom odseli od svoje majke Cece:

"S kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli, ali do tada majku čuvam ja."

foto: Damir Dervišagić

Svi kažu da se Veljko smirio na svim poljima, pa je otkrio da li je za to zaslužna njegova žena.

"Svi pravi papučari, kao ja, znaju kako žene biju. Moraš da dođeš kući rano. Ideš na trening, pa kuća-pos‘o-pos‘o-kuća", kaže Ražnatović koji živi u domu gde su većinom u kući žene.

"Ja sam Srbin, ali da li je bilo teško Sulejmanu? Šalim se, naravno. Nauči se čovek koga kada treba da izbegava", zaključio je Cecin sin.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track