Najnovije vesti

KAŽU DA GA JE KOŠTALA KARIJERE! Milica se oporavlja od raskida sa Petrom, a evo šta radi njena ZABORAVLJENA ljubav iz ZG
Foto: ATA Images

Uvek ima lepe reči za njega

KAŽU DA GA JE KOŠTALA KARIJERE! Milica se oporavlja od raskida sa Petrom, a evo šta radi njena ZABORAVLJENA ljubav iz ZG

Stars

Milica Todorović nedavno je raskinula vezu sa Petrom Strugarom i dane provodi u rodnom Kruševcu. I dok se šuška o njihovom pomirenju, malo ko se seća njene prve ljubavi.

foto: Instagram

Milica Todorović je, naime, na početku svoje karijere bila u vezi sa kolegom iz Zvezda Granda, Nenadom Jovanovićem. Njihova ljubav je bila toliko jaka da su mislili da će ostariti zajedno. Međutim, veza je pukla posle četiri godine, 2009.

Milica je tada započela romansu sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom Saše Kovačevića, a Nenad je želeo da se posveti karijeri. Ipak, bezuspešno. Pričala se da je ona bila "krivac" za to i da posle više nije bio zanimljiv.

On nikada nije vratio uspeh i slavu iz 2005. godine, a u septembru 2014. se i oženio.

Milica je jednom prilikom rekla da joj se ne dopada kada ga ljudi prepoznaju samo kao njenog prvog dečka.

- Dečko ima uspešnu karijeru. On sada ima divnu bebu. Čestitala sam mu rođenje deteta, ono sad ima tri, četiri godine - rekla je Milica u “Premijeri”.

Nenad danas sa bendom radi na veseljima i svadbama.

foto: Youtub screenshot

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...