ELENA PRIČALA O PRLJAVŠTINAMA KOJE VOLI TEODORIN DEČKO U KREVETU: Sada se javila mama Džehva i osula po rijaliti učesnici!
Foto: Printscreen/Instagram

ODBRANILA ĆERKU

ELENA PRIČALA O PRLJAVŠTINAMA KOJE VOLI TEODORIN DEČKO U KREVETU: Sada se javila mama Džehva i osula po rijaliti učesnici!

Stars -

Elena Stojčić, rijaliti učesnica, tvrdi da dečko pevačice Teodore Džehverović voli da ga devojke gaze štiklama po test**ima i druge detalje koji su šokirali javnost.

Mlada dizajnerka otkriva da ju je košarkaš Nino Čelebić muvao preko Fejsbuka i Instagrama i da joj je predlagao sado-mazo igrice.

"Dugo mi se udvarao sadašnji dečko Teodore Džehverović. Počeo je da mi piše preko društvenih mreža, a meni je bilo zanimljivo da ga ispitujem, jer voli neobične igrice sa devojkama. Perverzan je! Tražio mi je da ga u štiklama gazim po test**ima", rekla je Elena u rijalitiju i šokirala cimere.

foto: Pritnscreen

Ona je dodala da Čelebić ima brojne devijantne se*sualne fantazije.

"Bilo mi je zanimljivo što je toliko lud, pa sam nastavila da se dopisujem sa njim, ali nisam pristala da se vidimo. Kad je shvatio da od susreta nema ništa, blokirao me je!", rekla je Elena.

Teodora je ostala nema na pozive i poruke, ali se oglasila njena majka Goca Džehverović. Ona je priznala da je bila u šoku kad je čula šta Elena izgovara.

"Ne mogu da dođem sebi! Da ima malo razuma, ne bi pričala takve bljuvotine i perverzije! To radi zbog rijalitija, jer nema nikakvu priču. Svi se hvataju za Teodorino ime i stalno je pominju. Kad bi im ona ušla tamo, sve bi ih katapultirala odande", priča Džehva i dodaje da je njena ćerka u inostranstvu, gde ima nastupe, te da krije od nje ovaj skandal:

"Neću da je nerviram ni da se potresa. Kad je reč o Ninu, to je uzoran momak, sportista iz muzičke porodice. U sredu su Teodora i on bili kod mene na ručku, normalan je i kulturan momak!"

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Informer, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track