01:42

Lunin Marko o povezivanju sa KOLJAČEM Velje Nevolje: U pregovorima sam sa ADVOKATOM, stigla mi je UŽASNA PORUKA!

SCENIRANJE

LUNIN MARKO O POVEZIVANJU SA KOLJAČEM VELJE NEVOLJE: U pregovorima sam sa advokatom, stigla mi je UŽASNA PORUKA!

Stars -

Hrvatski mediji doveli su Marka Miljkovića, supruga Lune Đogani u vezu sa "desnom rukom" Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

- U šoku sam bio. Nisam znao da li da plačem ili da se smejem - rekao je Marko.

Muž Lune Đogani i poznato tv lice naveo je da na sreću zbog ove zabune nije imao problema, ali da je dobio neprijatnu poruku.

- 'Sram te bilo što si pobio one ljude u Ritopeku' poslao mi je jedan čovek. Ogromna većina zna i ko sam i šta sam, ali nikada ne možeš da budeš siguran da neko neće da pomisli da sam stvarno taj o kome se pričao. Stvar je vrlo neprofesionalna sa strane hrvatskog medija. Vest su držali nedelju dana, pa su tek onda napisali izvinjenje - objasnio je Marko u Sceniranju na Kurir televiziji.

Marko Miljković
foto: Kurir Televizija

Što se tiče tužbe, Miljković kaže da je još uvek u pregovorima sa advokatom i da će nakon toga odlučiti da li će hrvatski medij tužiti.

- Živim jedan najnormalniji porodičan život. Imam posao. Neću da razmišljam da li će mi uticati na bilo šta. Možda ću da pokrenem tužbu. Ne mogu da shvatim da jednostavno nisu ukucali na internetu i uporedili fotografije - naveo je Lunin muž.

Marko je istakao da je dobijao brojne epitete i da su ga optuživali da je narkoman, gej, nasilnik, žigolo... Kako je naglasio, osobe koje mu lepe lažne etikete su po njegovom mišljenju pune mržnje.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:55

BELIVUK SE UGLEDAO NA ITALIJANSKE MAFIJAŠE IZ NDRANGETE I KAMORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track