OGLASILA SE JOVANA I OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA SVEKRVOM: Samo mene priznaje za snajku, RAZVELA SE JA OD NJENOG SINA ILI NE!
Foto: Pritnscreen

ISKRENO

OGLASILA SE JOVANA I OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA SVEKRVOM: Samo mene priznaje za snajku, RAZVELA SE JA OD NJENOG SINA ILI NE!

Stars -

Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da voditeljka Jovana Jeremić nije u dobrim odnosima sa svojom svrekrvom, Jeremićeva se oglasila za medije i otkrila šta je istina.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

- To je totalna laž, to su ispinovali iz stare žute štampe, apsolutna laž kompletna, sa svekrvom sam ekstra i ona mi je velika podrška i prijatelj! I tužiću ih! Nemojte da pravite rijaliti od mog života, jer moj život je jedan miran život, ja ću to demantovati, to je netačno! - poručila je Jovana Jeremić za Republika.rs i dodaje:

- Ona mene obožava! Razvela se ili ne od njenog sina u budućnosti, ona će me voleti ceo život, ona kaže da samo mene priznaje za snajku! To je izmišljostina što su objavili, ovo je istina što sam ti ispričala!

Jovana Jeremić, Vojislav Milošević
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Jeremićeva i njena svekrva Zorica i ranije su imale reči hvale jedna za drugu:

- Svekrva mi je divna. Ona je moja podrška, brine i o Lei i o meni. Poenta diplomatije je da od svekrve napraviš najbolju drugaricu - rekla je jednom prilikom Jovana, a Zorica je takođe nahvalila snaju.

- O Jovani mislim sve najlepše. Ona je toliko divno dete. Ja nju ne doživljavam kao snaju, mi smo kao drugarice.

Jovana Jeremić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.M./Republika.rs

Bonus video:

00:14

JEDNA JE JOVANA! Voditeljka pitala Sarapu da li da se razvede, stigao hit odgovor: Ovome se nije NADALA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track