01:17

SPASIO MUSLIMANA OD SIGURNE SMRTI! Nešo Je šokirao izjavom: Spasio sam ga od vojske A ON SE SAMO ONESVESTIO OD STRAHA

otvoreno

SPASAO ŽIVOT NAŠEG POZNATOG PEVAČA U RATU Menadžer šokirao: Vojska htela da ga ubije jer je musliman SLAGAO SAM DA JE RADE JOROVIĆ

Stars -

Estradni menadžer Nešo Je otkrio je da je tokom rata devedesetih spasao život jednom našem pevaču muslimanske veroispovesti čije ime nije hteo da otkrije.

- To je bilo ratno vreme kada si mogao da vidiš ljude naoružane kako se vraćaju sa ratišta. Ja sam jednom pevaču, koji nije Srbin, radio spot i tada sam mu spasio život - rekao je estradni menadžer u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Nešo Je
foto: Kurir Televizija

Voditelja i autora emisije Ivana Gajića interesovalo je kako se sve odigralo.

Ivan Gajić, Ivan Gajic, Voditelj Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Kad smo snimali noćne kadrove zaustavlja se vojni džip. Čovek iz džipa kaže "da li je to Balija". Nemam pojma odakle je meni to izletelo, ali sam mu odmah instiktivno odgovorio da to nije taj već Rade Jorović. On je tu rekao "vidim da mi je poznat" i produžio dalje. Ovaj pevač je stao pored betonskog stuba i onesvestio se. To su bila takva vremena - rekao je estradni menadžer.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

HOĆU DA RAŠIRIM NOGE KAO NATAŠA BEKVALAC, DA SE ISTAKNE DUBINA! Jovana Jeremić u minjaku pokazala kako se ŠIRI, SVE PRŠTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track