PRVO OGLAŠAVANJE DRAGOJEVIĆA! Dalila priznala da joj je on NAJVEĆA LJUBAV, a Dejanov komentar ŠOKIRAĆE REGION!
Foto: Printscreen/Pink

U SVOM STILU

PRVO OGLAŠAVANJE DRAGOJEVIĆA! Dalila priznala da joj je on NAJVEĆA LJUBAV, a Dejanov komentar ŠOKIRAĆE REGION!

Stars -

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević u petu sezonu rijaliti formata Zadruga, ušli su kao bračni par, a na samom kraju izašli razdvojeno sa drugim ljubavnim partnerima.

Dalila Dragojević
foto: Marina Lopičić

Naime, Dalila je nakon mesec i po dana, kako je u to vreme govorila, doživela kosmičku ljubav sa Filipom Carem, te je uplovila u odnos sa njim, dok je Dejan svojim ponašanjem, replikama ali i borbom protiv situacije koja ga je snašla, pokupio sve simpatije publike.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Jutjub

Dragojević je sa velelepnog imanja izašao kao pobednik sezone, ali kako je sam par puta naveo, njegov najveći uspeh je pomirenje sa porodicom i porodična idila u kojoj trenutno uživa.

Da ironija bude veća, Dalila i Dejan su ove godine, na Dan zaljubljenih, pravno i zvanično još jednom stavili tačku na brak.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Dragojević je nakon još jednog ljubavnog brodoloma, uplovio u vezu sa Jovanom, koju sebično čuva od očiju javnosti, te daleko od kamera uživa u novoj ljubavi.

Nedavno, Dalila je prilikom snimanja za Tiktok, jednom od pratioca odgovorila na pitanje koga je najviše u životu volela i u koji odnos bi se vratila da mora.

- Vratila bih se sa Dejanom u brak. To je nešto što mi je najduže trajalo, to je osoba sa kojom sam najviše ostvarila u životu, to je osoba koju sam od svih bivših najviše volela - izjavila je Dalila.

00:26

Dalila Dragojević o Dejanu

Tim povodom, Kurir je stupio u kontakt sa Dejanom, kako bi dao sud na izjavu svoje bivše žene, a kratkim komentarom je stavio svima do znanja da je zaista raskrstio sa prošlošću.

- Ne zanima me, nemam komentar - izjavio je Dragojević za Kurir.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video:

00:32

Dejan Dragojević proslavio Srpsku novu sa NJOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track