"KARLEUŠA MI NIJE PRUŽILA PODRŠKU!" Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa JK, a onda je usledilo ŠOKANTNO PITANJE NOVINARA
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

KURIR TV

"KARLEUŠA MI NIJE PRUŽILA PODRŠKU!" Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa JK, a onda je usledilo ŠOKANTNO PITANJE NOVINARA

Stars -

Nakon devet godina iščekivanja novog albuma Marije Šerifović, pre nekoliko dana pevačica je objavila čak osam pesama, što je izazvalo pravu buru među oduševljenim slušaocima.

Ni sama ne krije sreću i uzbuđenje zbog toga.

- Album je posljednji izašao 2014. ali svi itekako dobro znamo da su se u 2015. dešavali singlovi koji su, rekla bih, bili jednako značeni i jednako uspješni kao i album. Ali bio je red nekako za album i ja sam se radovala tome i ispostavilo se, šta se ispostavilo, da se to sve ljudima sviđa - rekla je pevačica i dodala:

Marija Šerifović
foto: Petar Aleksić

- Drago mi je što se kolegama sviđa. Ova narodnjačka strana je prigrlila pesmu Moj grad, ove moje kolege iz moje primarne branše pop muzike su prigrlile i Drugačiju, Pola sunca, Idi dok te volim. Tako da sam ja jedno stvarno srećno dete.

Mnoge Marijine kolege čestitale su joj na uspehu, ali da li joj se javila Jelena Karleuša?

- Nije se javila, pretpostavila sam da će te me to pitati. Da zauvek stavim tačku na to, ja sam Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem. Ako ga ona ima mislim da to treba svi da čujemo - rekla je pevačica.

03:13

KARLEUŠA MI NIJE PRUŽILA PODRŠKU! Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa JK, a onda je USLEDILO ŠOKANTNO PITANJE NOVINARA

Novinar ju je potom upitao da li je pružila podršku za njene albume.

- Ja mislim da su neke druge stvari u životu za pružanje podrške daleko važnije od našeg posla - odgovorila je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Marija Šerifović upala na Instagram nalog Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track