BRAT PRETUČENE ANE MARIJE: Kad bih izmlatio Vladu, samo bi mu bilo lakše!
Foto: Facebook

Oglasio se na Fesjbuku

BRAT PRETUČENE ANE MARIJE: Kad bih izmlatio Vladu, samo bi mu bilo lakše!

Stars -
Moja sestra Ana Marija jeste pretučena, a i da postoji razlog, koji god da je, ne opravdava nasilje, napisao je Marko Žujević

Marko Žujević, brat pretučene fitnes instruktorke Ane Marija Žujević, koju je fizički napao suprug voditelj Vladimir Stanojević, oglasio se na svom Fejsbuk profilu i potvrdio da je njegova sestra pretučena.

"Kad vidim koliko ima ljudi koji krive ženu za batine, pritom ne znajući ništa o celoj priči, dođe mi da izvršim lobotomiju i spasim se od malignog uticaja primitivizma koji vlada u ovoj zemlji. Moja sestra, Ana Marija, jeste pretučena, a i da postoji razlog, koji god da je, ne opravdava nasilje!!! Pozdrav svim malignim osobama u državi i šire koji za sve imaju razlog pa i za nasilje nad zenama!", napisao je Marko.

Kada ga je jedan od prijatelja pitao što ga ne izmlati, Marko je odgovorio da bi mu samo tako samo napravio marketing od kojeg on živi.

"Protiv čoveka koji živi od marketinga, marketing je najbolje oružje. Što se ovog drugog tiče, samo bi mu bilo lakše", napisao je brat fitnes istruktorke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja