MISTERIOZNA SAVETNICA: Dušica Jevđenović od političara dobila prsten od 5.000 evra!

Skupi brilijant

MISTERIOZNA SAVETNICA: Dušica Jevđenović od političara dobila prsten od 5.000 evra!

Stars -
Dušica Jevđenović proslavila 24. rođendan, a funkcioner s kojim ima sina darivao ju je 101 ružom, među koje je „sakrio“ skupoceni dragi kamen

Dušica Jevđenović, savetnica u Vladi zbog koje se tresao državni vrh Srbije kad je Kurir otkrio da ona ima dete sa istaknutim političarem, u nedelju je proslavila svoj 24. rođendan.Iako otac Dušičinog četvorogodišnjeg sina Filipa nije uveličao njeno slavlje, kako saznajemo, on se pobrinuo da joj ništa ne zafali i ispunio joj je sve želje.Savetnica je, od „tatice“, kako inače zove pomenutog moćnika, na poklon dobila 101 ružu, a u jednoj je bio „sakriven“ brilijantski prsten od 5.000 evra, koji mu je ona tražila još kad je ostala trudna.

Osim toga, darivao ju je i skupocenim nakitom, parfemima i tortama.- Dušičin moćnik nije prisustvovao zabavi koju je Jevđenovićeva upriličila u stanu na Bežanijskoj kosi, a koji joj je on pre tri godine obezbedio, ali je zato platio sve propratne troškove - otkriva izvor blizak savetnici i naglašava:

- Ona za sve važne datume dobija od njega skupocene poklone. Pre nekoliko godina tražila mu je prsten s dragim kamenom i konačno ga je dočekala. Ovaj poklon isporučen joj je tačno u ponoć, a kad je u jednoj od ruža ugledala svoju davnu želju, zaplakala je. Pozvala je „taticu“ i zahvalila mu na pažnji, a on je rekao da to nije sve - priča naš sagovornik.

Pozvali smo Dušicu, koja nije krila oduševljenje:- Presrećna sam, a vama hvala na lepim željama. Naravno da je za mene najdraži poklon koji sam dobila od oca mog deteta. Zabava je bila za najuži krug ljudi i mogu vam reći da je bila skromna - poručila je ona.

ŠTA JOJ JE SVE POKLANJAOstan od oko 100 kvadrata za sebe i sina u vrednosti od oko 200.000 evradžip „mercedes“ GL klase, koji košta oko 100.000 evra„audi“ TT“od 30.000 evrasat „roleks“ čija je cena 35.000 evra za 23. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track