POTEZ ZLATA VReDAN

ALEKSANDRA JE OVO ČEKALA OTKAKO JE POČEO RIJALITI! Majka je optužila za prostituciju, otac na njene oči verio drugu, sa Davidom se svađala na krv i nož, a sad do nje došle REČI SPASA! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović žestoko su se posvađale tokom današnjeg dana u "Zadruzi 2". Majka je ćerku, tom prilikom, indirektno optužila da se bavi prostitucijom, što joj nimalo lako nije palo.

Ona je satima plakala dečku Davidu na ramenu u pabu, koji su napustili tek kada je u dnevnoj sobi Imaginarijuma puštena serija. Nakon odgledane epizode, vratili su se tamo ne bi li se osamili, a on ju je tada zagrlio čvrto i rekao joj ono što je na neki način čekala da čuje otkako je rijaliti i počeo.

"Ti znaš da ja tebe neću ostaviti", tiho joj je rekao.

"Ja znam dobro ko si ti i kakva si osoba. Mali majmunčić", na šta se Aleksandra nasmešila.

foto: Printscreen

Aleksandra Subotić doživela je veliki broj šokova otkako je "Zadruga 2" počela. Pored brojnih žstokih svađa kako sa cimerima iz Bele kuće tako i sa dečkom Davidom Dragojevićem, ulazak njenih roditelja a posebno veridba Karađorđa i Minine majke veoma teško joj je pala. Ipak, uspela je da pronađe svoj mir, makar i na trenutak i to tako što je od čoveka kojeg smatra za ljubav svog života čula reči utehe i osetila bliskost kakvu od njegovog povratka iz Amerike nije.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track