KARIĆ SPAVAO SA KIJOM?! Nakon što je KOCKAREVA isprozivala STEFANA i MISICU, oglasio se OSMAN i javno joj ZAPRETIO! (FOTO)
Foto: Kurir, Printscreen

HAOS U NAJAVI

KARIĆ SPAVAO SA KIJOM?! Nakon što je KOCKAREVA isprozivala STEFANA i MISICU, oglasio se OSMAN i javno joj ZAPRETIO! (FOTO)

Rijaliti -

Otac rijaliti učesnika Stefana Karića, Osman, nije ostao imun na kritike koje je sinoć njegovom sinu uputila pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kristina Kija Kockar.

Kristina Kija Kockar
foto: Printscreen

Naime, na zvaničnom Jutjub nalogu Zadruge, pojavio se klip sa naslovom "Kija na najfiniji način spustila misicu i Karića", u kom Kockareva sa ironijom u glasu poručuje ovom paru da nastave kako su išli do sad, a Osmana je, sudeći po objavama na njegovom Instagram nalogu to pogodilo, pa je poručio sledeće:

Osman Karić
foto: Printskrin/Instagram

- Kažu spustila ih "književnica", njegovim izlaskom će napokon izaći i istina koja se dosada krila, da kar*na je bila - napisao je Osman, aludirajući na to da je njegov sin Stefan imao intimne odnose sa Kijom.

Osman Karić
foto: Printskrin/Instagram

- Ja nisam slon, nisam ni konj, svestan sebe jer nikog ne je*em, nešto vam trebam, naivan nisam i stalno vas vrebam, znam i to, da sam desana vam ruka, ne trpim laž, od laži mi je muka. Uvek stojim iza svojih reči, nema od mene fan Zadruge veći. Deset mesta prazno pa tek onda drugi i treći, jer ja sam fan rijalitija najveći - zaključio je u svom stilu Osman u ovom obraćanju na Instagramu.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:11

ZBOG CECE I OVE PESME ANASTASIJA JE ČUPALA KOSU SA GLAVE U STUDIJU! Prozivali su je da joj je glas obrađen, a sad ZAPEVALA UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track